X
 
 

Започна сериозно обновяване на детска градина "Снежанка" в центъра на Пловдив

1764 0
photo of Започна сериозно обновяване на детска градина "Снежанка" в центъра на Пловдив
Снимка: Actualno.com / Община Пловдив
Стартира обновяването и разширяването на детска градина „Снежанка“ в Пловдив. Ремонтните дейности са финансирани по програма "Региони в растеж".

Предвижда се до 2021-ва година да бъде подменена дограмата, да бъде положена топлоизолация, да се извърши конструктивно укрепване на сградата и да се изгради асансьор. Ще бъде направен и вътрешен ремонт на помещенията, който включва полагане на гранитогрес, теракот, ламиниран паркет, PVC настилка, боядисване на стени и монтаж на нови врати.

"От община Пловдив ще бъдат осигурени допълнителни средства за обзавеждане на стойност 120 000 лева", съобщи кметът Иван Тотев. Той допълни, че в двора на детската градина ще бъде извършено и озеленяване, ще се изгради и детска площадка за изучаване на правилата за движение по пътищата. Децата ще се грижат и за зеленчукова градина, ще бъде изграден още закрит плувен басейн и физкултурен салон.

Общата стойност на проекта „Региони в растеж“ в централната градска част е над 18 милиона лева. С тези средства се ремонтират двете сгради на училище "Любен Каравелов", детските градини "Перуника", "Снежанка" и "Детски смях", като освен това ще се построи и нова детска градина на улица "Богомил".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
4-те зодии, които са най-добрите съпрузи

Това са зодиите, за която всяка жена може да мечтае. Ето кои са те и какво ги прави толкова специални партньори.Овен Овните са изключително отговорни...