Засилени полицейски проверки в Карлово и Пловдив

552
Засилени полицейски проверки в Карлово и Пловдив
Снимка: БГНЕС

Полицията в Пловдив и Карлово провежда извършва засилени проверки за неправоспособност, за употреба на алкохол зад волана, както и за други нарушения на Закона за движение по пътищата. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Пловдив.

Полицейски патрули са позиционирани на възлови кръстовища по главните градски булеварди, както и по входно-изходните артерии. Днес от полунощ до 02:30 часа служителите на реда ще следят за нарушения по бул. „Христо Ботев”, в района на Централна гара в Пловдив. От 03:00 до 05:00 часа на 27 април полицията ще извършва засилени проверки на кръстовището на бул. „Санкт Петербург” с бул. „Освобождение”.

Община Сливен погва собствениците на стари автомобили

Община Сливен уведомява всички собственици на излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС), че започват проверки за паркирани ...

Полицията в Карлово също осъществява специализирани полицейски операции по метода „широкообхватен контрол”. Днес от 10:30 до 11:30 полицейски патрули ще бъдат позиционирани по бул. „Освобождение” в Карлово. От 15:15 до 16:15 часа днес служителите на реда ще следят за нарушение по бул. „Иван Вазов” в Сопот. Тази нощ от 23:15 до 00:15 часа на 27 парил полицията в Карлово ще извършва засилени проверки по ул. „Теофан Райнов”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пловдив