X
 
 

Александър Сиди: Нека опазим Родопите от ДПС!

862 0
photo of Александър Сиди: Нека опазим Родопите от ДПС!
Снимка: vmro.bg
Народният представител и член на Националното ръководство на ВМРО Александър Сиди написа позиция в своята Фейсбук страница по повод поредния опит на ДПС да посегне на село Забърдо, община Чепеларе, област Смолян.

Ето и цялото обръщение:

Забърдо е крепост на ВМРО. Българска крепост в Родопите. Безпрецедентният натиск, купуването на гласове, побой и заплахи от страната на противоконституционната партия ДПС, няма да успеят!

Забърдо е българска крепост в Родопите и както навремето полковник Серафимов ги отвоюва от турските лапи, така и днес ние, патриотите на от ВМРО, няма да допуснем Родопите да паднат в ръцете на турците отново.

Днес в Родопите, в с. Забърдо, се събират джипове с мутри и активисти на ДПС, включително и народни представители от тази партия, които ходят по къщите и заплашват хората да не излизат да гласуват.

Александър Сиди: Екзит пола от първия тур в Пловдив бе манипулиран

„Това, което се случи на първия тур в Пловдив, беше ужасяваща манипулация. Тази манипулация безспорно открадна възможността на на...

Призоваваме всички наши политически опоненти на сдържаност и разум, на честна политическа борба, защото днес ВМРО е политическа организация, но има дълъг опит като революционна такава.

Родопите днес и завинаги ще си останат българска крепост!

Александър Сиди

Народен представител и член Националното ръководство на ВМРО – Българско национално движение

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители