Атака върна чантата на Димитър Аврамов

32624
Атака върна чантата на Димитър Аврамов
Снимка: БГНЕС

Грозна сцена разигра депутатът от "Атака" Миглена Александрова в кулоарите на Народното събрание, предаде БГНЕС.

Александрова се появи в сградата на парламента за първи път от месеци, но не за да участва в дебатите и гласуването на актуализацията на НЗОК, а за да върне чантата на напусналия преди една седмица парламентарната група на "Атака" депутат Димитър Аврамов.

Веднага след напускането на Аврамов и присъединяването му към Николай Бареков се оказа, че дългогодишният журналист във вестник "Атака" и депутат от групата на националистите в 42-рото Народно събрание си е забравил чантата с документи, ключове и други лични вещи в стаята на "Атака". Още тогава Аврамов направи опит да вземе своята чанта, но се оказа, че тя вече не се намира в сградата на Народното събрание, а е взета и отнесена в редакцията на телевизия "Алфа". Тогава му е заявено, че за да вземе своята чанта, той трябва да дойде в редакцията, но Аврамов е отказал да направи това и се е обърнал към следствените органи.

Днес Александрова разигра сценка, като извади чантата от стаята и обяви пред журналисти, че тя никога не е напускала стаята на "Атака". По думите й, вероятно тази чанта е толкова ценна, тъй като в нея са "30-те сребърника, за които Аврамов се е продал. Веднага след това тя се насочи към стаята на независимите депутати и хвърли чантата на земята пред нея, след което се прибра в стаята си и отказа да отговаря на въпроси.

Чантата остана за кратко на земята, след което журналисти я внесоха в стаята. Малко по-късно Аврамов обясни, че това е поредната нагла лъжа на хората, отговорни за изчезването на чантата, а и за неговото напускане. От думите му стана ясна, че едва когато случаят е стигнал до прокуратурата, бившите му колеги са се изплашили и са върнали чантата, разигравайки сценка пред журналистите.

Димитър Аврамов обясни още, че чантата е отнесена от сградата на парламента от депутатът от "Атака" Димитър Димов, който дори е заплашил секретарката на националистите, която първоначално не е искала да му даде чантата на Аврамов. От чантата не изглежда да липсва нещо, обясни след първоначалния оглед Аврамов пред журналистите.

Димитър Аврамов знае кой му е взел чантата, СДВР се занимава със случая

Бившият депутат на „Атака” и най-нов член на „България без цензура” е подал жалба в СДВР заради изчезналата си ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика