Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Баба Марта в парламента: Борисов и Найо Тицин си размениха мартеници (СНИМКИ)

01 март 2024, 11:34 часа • 1512 прочитания

Празничното настроение по повод Баба Марта завладя кулоарите на парламента. Представители на властта, представителите на медиите и пиарите на партиите се включиха в традиционната размяна на мартеници. 

Борисов и Найо си размениха мартеници

Може би един най-любопитните моменти беше между лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и пиара на "Продължаваме промяната" Найо Тицин си размениха мартеници. 

Размяната предизвика усмивки сред свидетелите на събитието, тъй като е своеобразно подължение на шегите между Борисов и Найо Тицин. Припомняме, че от началото на сглобката Найо не пропуска изявя на Борисов в парламента, а лидерът на ГЕРБ често му предава послания за партньорите си от "Продължаваме промяната". ОЩЕ: Баба Марта 2024 - пълен списък на празнуващите имена

Политиците уважиха медиите

От "Продължаваме промяната" с мисията да закичи маретници на журналистите бе ангажиран депутатът Искрен Митев. От пресцентъра на "Да, България" също раздадоха маретници на представителите на медиите в парламента. 

Лидерът на БСП Корнелия Нинова лично даде мартеници на журналистите след края на изявлението си пред медиите. 

Депутат "Възраждане" пък не даде на всички, а избирателно само на представителите на две медии. 

Временната комисия за правата на психично болните се погрижи журналистите да бъдат уважени за Баба Марта. Маретниците бяха оставени на масите, където обикновено работят представителите на медиите. По-важно е, че те бяха специално изработени от Арт ателието към Психиатричната клиника на УМБАЛ "Александровска". ОЩЕ: Най-оригиналните пожелания за Баба Марта

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес