Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-оригиналните пожелания за Баба Марта

01 март 2024, 10:20 часа

Баба Марта идва и по стара българска традиция подаряваме на близките си мартеници. Но заедно с това пожелаваме здраве, щастие и късмет. Ето кои са най-оригиналните пожелания за празника, с които да зарадвате близките си.

Пълен списък на празнуващите имена

Пожелания за Баба Марта 

🌷 Баба Марта дойде! Нека тя дя ти донесе радост и да отнесе зимата на скръбта! Нека тази пролет сбъдне мечтите ти! Нека цветя цъфтят в сърцето ти! Нека душата ти се стопли с топлина! Нека в живота ти цари вечна пролет!

🌷 Честита Баба Марта! Нека тя ти дари щастие и успехи. Нека топлото пролетно слънце грее над теб всеки ден. Нека тъгата си отиде със снега. Нека щастието цъфти в душата ти като нежно кокиче.

🌷 Нека Баба Марта ти донесе усмивки, щастие, вдъхновение, да те отърве от тъгата и да ти даде добро настроение!

Легендата за Баба Марта - знаете ли я?

🌷Честита Баба Марта! Пожелавам ти аромат на любов и щастие. Желая ти пролетна топлина и слънчеви надежди. Пожелавам ти нестихващо вдъхновение. Пожелавам ти много здраве и страхотно настроение.

🌷 Нека Баба Марта донесе пролетта в душата ти! Нека днешният ден ти донесе много светлина, усмивки, топъл ветрец и букети от радост!

🌷 Баба Марта дойде - алена и засмяна! Нека носи само радост и смях и обещава на всички късмет и успех. Нека пролетното слънце изгрее в душите ни и да донесе на всички благоденствие и просперитет!

🌷 Честита Баба Марта! Нека светлината винаги гори в очите ти и нека любовта пее игриво в душата ти! Нека кокичето цъфти в сърцето ти и нека тази пролет да сбъдне мечтите ти.

🌷 Баба Марта дойде! Нека слънцето грее силно за теб. Нека усмивка ти да бъде озарена от щастие, нека сърцето ти да се влюби нежно през пролетта! Нека радостта да тече като река в живота ти, нека душата ти вечно да празнува.

🌷 Честита Баба Марта! Нека тя да ти донесе щастие и надежда! Нека всичките ти дни да са топли и ясни. Нека късметът ти расте като кълн. Нека животът ти да е вечен празник и нека любовта да ти дава криле!

🌷 Честита Баба Марта! Нека тя да донесе топлина в душата ти. Нека тя да те потопи в мислите на щастието, радостта и красотата. Нека тя да сбъдне всичките ти мечти!

🌷 Честита Баба Марта! Мартеничка от сърце ти подарявам и здраве, щастие и любов с цялата си душа ти пожелавам!

🌷 Баба Марта днес те поздравява, здраве, щастие и благополучие ти пожелава.

🌷 Нека за теб всеки ден е шарен и ален като мартеничка, изпълнен с радост и щастие. Нека Баба Марта ти донесе здраве, благоденствие и просперитет!

🌷 Баба Марта с мартенички ще ни окичи и като добра орисница ще ни ориса със здраве, щастие и просперитет!

🌷 Нека тази Баба Марта донесе най-прекрасната пролет в живота ти! Нека любовта разцъфне като пролетно цвете в душата ти, нека смехът огласява дните ти като песен на птици в пролетно утро!

 

пожелания за баба марта

 

 

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес