Бареков щял да върне на хората, откраднатите от Борисов пари

38198
Бареков щял да върне на хората, откраднатите от Борисов пари

Николай Бареков ще прави спортистите офицери. Те ще бъдат назначени в полицията и армията. Пари за спорт ще има, а за спортистите трябва да се погрижи държавата, обяви лидерът на "България без цензура" по време на народни борби в Харманли.

Бареков обеща да намери и върне в държавата откраднатите от Бойко Борисов пари. Това са парите, които бяха откраднати от хората в Бисер, от българските майки, от детските надбавки, от пенсиите на хората, това са заплатите на младите хора, които сега са без работа, това са парите на спортистите, коментира лидерът на ББЦ. "Първото, което ще направя като стана министър-председател е да предизвикам разследване срещу Борисов и да го вкарам в затвора", обяви той по повод заканите на бившия премиер да се саморазправи с опонента си Бареков.

Бареков присъства днес на народни борби, организирани от Борислав Иглев и спосорирани от "България без цензура", съобщиха от пресцентъра на партията. Гостът застана в центъра на тепиха с фланелка с лика на Нелсън Мандела. "Това е философията на нашата партия – да е в центъра, а Мандела е най-големият борец за човешки права. Ние ще обединяваме нацията, а няма да я разединяваме, както правеха всички други досега", обясни гостът. Над 50 участници премериха сили в класически и свободен стил борба.

Умират хора и за това вина носят политиците, заяви по-рано днес Бареков пред жителите на село Бисер. Той посочи, че няколко правителства не са си свършили работата и са оставили селищата без инфраструктура, което сега е една от причините цели региони да бедстват. Язовирите в по-голямата си част са откраднати от ГЕРБ и ДПС, за да точат еврофондове, отсече лидерът на ББЦ.

Местните му разказаха как работници са предупредили за проблеми със стената на яз. Ивайловград още в края на строежа. Нито тогава, нито след това обаче са взети мерки за безопасността на хората. Именно този язовир потопи селото преди две години. Ако държавата си беше на мястото, както искаме ние, нямаше да се случи нито тази трагедия, нито тези, на които сме свидетели през последните дни, категоричен бе Бареков. Той допълни, че по всяка вероятност по делото, което се води срещу неизвестен извършител за потопа в Бисер няма да има осъден.

Бареков: Законът "Чисти ръце" да стане европейски

„България без цензура" предвижда да се предлага облекчение на всеки предприемач, наел работници до 30 години. Това каза лидера на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика