Бареков смята, че Румен Йончев ще напусне Коалиция за България до дни

26192
Бареков смята, че Румен Йончев ще напусне Коалиция за България до дни
Снимка: БГНЕС

„Говорих с Румен Йончев от Парламентарната група на Коалиция за България. Аз му казах, че от моя страна, ще получи подкрепа за излизане от Коалиция за България", заяви Бареков пред Фокус.

Аз мисля, че в много разумни срокове оттук-нататък, той ще напусне групата на Коалиция за България, и ще остане независим депутат в парламента. Неговата партия нищо не е получила от това управление. Нито са им раздавали управленски постове, нищо. Даже вчера са го пропуснали с неговия глас при кадрила в Комисията за финансов надзор. Това е поредният кадрил, който БСП и ДПС, са сглобили на тъмно”, каза Бареков.

"България без цензура" вече има председател

Учредителният конгрес на "България без цензура" избра единодушно, с 3211 гласа "за" Николай Бареков за председател на новата партия, пр...

Аз смятам, че на разговор с г-н Станишев, Румен Йончев, бих казал, до дни ще го уведоми за своето решение, каза Бареков.

Ще задълбочим партньорството си с „България без цензура”, с оглед на предстоящите европейски избори. Това каза от своя страна председателят на Земеделския народен съюз Румен Йончев.

Това, че си партнираме с „България без цензура” и Николай Бареков, не е тайна и отдавна се готвим да бъдем заедно на европейските избори, посочи Йончев. Що се отнася до моето присъствие в групата на Коалиция за България, то зависи само и единствено от Земеделски народен съюз, който ще реши този въпрос, каза той.

„Тази седмица ще проведа също разговор с Европейската народна партия на тази тема и след това ще го решаваме този въпрос”, обясни председателят на Земеделския народен съюз. Той не се ангажира със срокове за напускане, но има обсъждане. „Вчера имаше знаково гласуване в парламента, на което моят глас, пък и част от гласовете на БСП, не бяха необходими, защото БСП и ГЕРБ си гласуват заедно”, каза Йончев.

Времето, в което ние живеем е лошо, смята Бареков

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков започна учредителния конгрес на новата партия в Зала 1 е на НДК, предаде БГНЕС. "Вре...

Става въпрос за избора на Комисията по финансов надзор. „Може би не съм необходим”, заяви той. „Не съм готов да гласувам за предложения, които се внасят в 9:00 часа сутринта, и се гласуват 5 минути по-късно. Не съм готов да подкрепям подобен тип практика и за в бъдеще”, каза Йончев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика