X
 
 

БСП утвърди листата си за евровота, Станишев остава

5553 10
БСП утвърди листата си за евровота, Станишев остава
Снимка: БГНЕС
БСП утвърди листата си за евровота, предаде Агенция "Фокус".

Заседанието на националния съвет на БСП продължи близо 11 часа. Листата бе подредена след тайно гласуване и балотаж за второто и третото място, както и за петото и шестото. От пренареждането става ясно, че лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев все пак остава.

Станишев: Листата на Нинова е голям подарък за ГЕРБ

Непопадналият в листата на БСП за евроизборите Сергей Станишев я определи като голям подарък за ГЕРБ. "Този пленум е важен, защото дава...

Ето и окончателните имена, на които Столетницата ще заложи - изброени в реда, в който ще бъдат вписани и в бюлетината: Елена Йончева, Петър Витанов, Цветелина Пенкова, Иво Христов, Сергей Станишев, Иван Кръстев, Деница Златева, Румен Гечев, Момчил Неков, Велизар Енчев, Димитър Данчев, Янаки Стоилов, Тодор Стоилов, Валери Жаблянов, Антон Кутев, Мариела Модева, Емил Христов.

След гласуването, обаче, Стоилов си направи отвод. А Витанов и Пенкова събраха по 97 гласа и всъщност са наравно.

Голяма част от подкрепата за Станишев е дошла от по-старите кадри на БСП, но интересно мнение е изразил Димитър Дъбов. Той е предупредил Нинова, че ако Станишев не е в листата, ще ѝ бъде моментално конкуренция за поста на председател на БСП. А след като листата беше пренаредена, Нинова обяви, че отговорност за резултата ще носи Националния съвет на БСП и не пропусна да "захапе" Станишев заради твърдението му, че Столетницата се превръщала във "вождистка партия".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 10 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Украинчето Станишко - мелез между евреин и украинка = Джендър !
 • Бат Ваньо Циганина 9 Бат Ваньо Циганина преди 7 месеца Профил на трол?
  ДСБ - това е сектата, която, според сметната палата, е с най-много дарения по 5 хил. лв . Това става като раздадеш крадените пари на членовете си, за да ги дарят на партийката . Пране на пари се нарича . Много повече от един апартамент са . Най-много дарения за партия, която не е на власт и няма шанс да дойде на власт, та да правят тарикатите инвестиция под формата на дарение .
 • Анонимен 8 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Червени лисици призовават---- ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ ! Тъй ли , бе, та комунягите спокойно да се самоизберат , под строй ! ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ И ДА ГИ ИЗРИТАМЕ !!!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Отколепна мечта на управляващите ЕвроГЕЙове е пИдал бОКУ и СерГЕЙ в поза 69!
 • Накъде баз СерГЕЙ? 6 Накъде баз СерГЕЙ? преди 7 месеца Профил на трол?
  Без СерГЕЙ нямашв да има нито един ЕвроГЕЙ в листата за цвят! С ГЕЙропа напред към детло джендерско бъдеще!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Целия тоя пкенум е един добре режисиран и изигран театър пред овцелюдието...те пак са там същите...нека нарида разберд как сд урдждаг ...никой да не гласува ...пълен бойког на изборите да ги видкм кан ше отидаг тогава на белите плочки в брюксел за 2& бона евро на несец...а ние си оставаме тук със 100 евро пенсия.....народееед отвори ск очите стига спа
 • Анонимен 4 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ . НЯКОЙ КАЗВАТ Европа на ОТЕЧЕСТВАТА И ТОВА Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА ВРАГОВЕТЕ НА НАРОДА / ЛИБЕРАЛИТЕ/ ТЕ СА ТАКИВА НАВСЯКЪДЕ. Аз ОБАЕ КАЗВАМ ОТЕЧЕСТВАТА БЕЗ европа. Ние нямаме нужда от такова географско понятие и ако благодарение на крадливият дъфорамторски блок се прие , че не може да се гори есейски п*рцал , то ца изтривалка може да се използва.
 • Н.Ф. единица 3 Н.Ф. единица преди 7 месеца Профил на трол?
  Ето за това става дума . Не се лъжете антибсп е ПЪЛНО СЪС ЛИБЕРАЛНА П*ПЛАЧ /СОРОСОИДИ/ ТЕ СА ВРАГА НАЙ ГОЛЯМ ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВА И СА ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ. В антибсп дори са и повече от герб дори. МЕЧТИТЕ СА ХУБАВО НЕЩО , А КОГАТ ТРЪГВАТ ДА СЕ СЛУЧВАТ ОЩЕ ПО ХУБАВО ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА Н.Ф. И ПАСТИРА СТОМНА. С ДРУГАРСКИ ПОЗДРАВ БНО ШИПКА *ВС ВАСИЛ ЛЕВСКИ. ЗА НАРОДА ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И ПРЕБЪДЕ ЦЯ виж още ›› ЛАТА КЛИКА*89 НА.... F...F eu*nato F...F
 • Анонимен 2 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  ГОЛЕМИ ЯЙЦЕ...........
 • Анонимен 1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Дееба й съсела му деееба сергейски пак се намърда за 25 бона евро на месец....пълен бойкот на изборите....няма да гласувам
Нагоре