X
 
 

Цачева: България има нужда от стабилност, а нацията от върховенството на закона

2351 20
photo of Цачева: България има нужда от стабилност, а нацията от върховенството на закона
Снимка: БГНЕС
"България има нужда от стабилност, нацията – от върховенството на закона. Време е българската нация да бъде единна и това е моята голяма цел, каза кандидатът за президент на партия ГЕРБ Цецка Цачева по време на откриването на предизборната кампания в столичната зала „Арена Армеец”.

Ние не поставяме разделителни линии, каза Цецка Цачева в словото си. "Заедно ще работим за издигане на авторитета на държавните институции, за да бъдат достъпни и да работят в интерес на всички български граждани, независимо къде живеят“, допълни Цачева.

Михаил Константинов прогнозира, че Цачева може и да загуби на втори тур

На втори тур левите по-често успяват да съберат повече гласове. Това заяви проф. Михаил Константинов в коментар за президентските избор...

„Дълбоко вярвам, че и не най-големите държави и народи могат да бъдат много големи, стъпвайки на триадата - образование, наука, бизнес - това ще бъде мой приоритет да прехвърля мостове между тях", подчерта тя.

Цачева очерта основните цели и мотиви за участието й заедно с Пламен Манушев за вицепрезидент в предстоящите избори. Една от най-важните мисии на Цачева като президент ще е балансирана и активна външна политика, отчитайки интересите на България.

"Членство в ЕС и НАТО – безалтернативно. България трябва да остане добър партньор на НАТО. България трябва да бъде фактор на сигурност и стабилност – това означава да няма ескалация по нашите граници, във вътрешно политически план да отстояваме стабилност, което е основа за позитивния образ на България пред региона, пред Европа и пред света", каза Цачева.

Тя заяви, че редовно ще бъде в Народното събрание, за да го информира за избора на висшия държавни длъжности в условията на прозрачност и на състезателност. Ще работя за продължаване на съдебната реформа. Ще настоявам за работещ и справедлив български съд, зарече се Цачева.

Цветанов: Политическите ни опоненти нямат усещането, че ще спечелят изборите

Двама се карат третия печели, нека да пожелаем успех на бъдещият генерален секретар на ООН. Доколкото рабрах, ООН не решава вътрешно ва...

От своя страна Пламен Манушев определи Цачева като впечатляващ ръководител на българския парламент, първата жена председател на Народно събрание, която със сигурност ще е и първата жена президент на републиката. Ние обещаваме да изградим една силна и достойна президентска институция, каза още Манушев.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 11 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Номинирането на БКП партийната кариеристка тетка Цицка за президент е едно от най-големите издънавния на Бойко Борисов ! Демократичните, родолюбиви и здравомислещи български избиратели нямат друга алтернатива. Трайчо Трайков е единственият десен, при това граждански кандидат за президент, който е необременен от БКП/БСП/ДС зависимости ! Да го изберем !
 • Анонимен 11.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Тежко ни и горко на нас, българите ! Ще ни разгони не само фамилията мамка ни Цецка !
  : 0 !
 • Анонимен 10 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Няма държава всичко преключи отдавна нацията се стопи,в момента е 5 милиона от които 2 мил.живеят в София,Политиците крадат начело с партийните на мафията на всички от Борисов до Кънев.Куневя и т.н.Предипните Орешарски и Станишев просто обешават и си сменят местата на 4 лета.
 • Анонимен 10.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  катастрофата за България дойде на 9 Септ. 1944г.
  : 0 !
 • Македонецъ / Н.Р.Б. 9 Македонецъ / Н.Р.Б. преди 3 години Профил на трол?
  Животът е Уникално Изживявано събитие. От например родители Нормални Хора пък и даже и някой казват и добри като Например Другарят А. Плевнелиев може да се пръкне син пълна Утрепка като р.п / ПРОСТО/ Сега лично Македонецъ /Н.Р.Б./ много би се радвал да има за негов Президент , Македонецъ и да води Народа към Благоденствие и защита на Неговите Интереси. р.п ОБАЧЕ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО и Македонецъ тряб виж още ›› ва да е лумпен за да пише йееее , щото НЕ Е.
 • Македонец Н.Р.Б. 9.1 Македонец Н.Р.Б. преди 3 години Профил на трол?
  Сега този/ тази/ цачев*а е АБСОЛЮТНО СЪЩАТА СТОКА. Доста Недостойна Мизийка и дори може да подобри рекорда по АнтиБългаризъм и на р.п. ЗА първото , че е недостойна Мизийка И , ЧЕ Е СЪЩАТА стока в това ама ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙИТЕ За другото е твърде реалистично да предполагате.
  : 9 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  ОТ КРАВА ПРЕЗИДЕНТ НЕ СТАВА
 • Анонимен 7 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  АЕЦка Цачева и Боко Тиквата са толкова дясни, колкото и неизтеклите им партийни книжки от БКП!
 • Анонимен 6 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  "България има нужда от стабилност, нацията – от върховенството на закона." Но това е точно обратното на ГЕРБ. Те не спазват закона (да си спомним Мишо Бирата (бог да го прости) и опрасканите каки и намесата на Борисов в съдебната власт, неработещото МВР). Отмятането от всяко обещание на Борисов, води до хаос, а не до стабилност (освен стабилността в нищетата на народа). Долу ГЕРБ!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Е, кой ще гласува за този караконджул на снимката?
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  разбира се че никой няма да гласува
  : 2 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Прав е 2.1 - само Трайчо Трайков!
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  И аз ще гласувам за Трайчо Трайков! Той единствен вдъхва доверие!
  : 6 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Избираш АЕЦка Цачева, получаваш Путин!
 • Равнись! Смирно! 3.1 Равнись! Смирно! преди 3 години Профил на трол?
  МАМАТА на нацията Цуца била h t t p : / / b i t . l y / 2dQ3e4t най-близка рода на Христо Добрев Стоянов (Дико) - партизанин от Нар. бойна дружина „Чавдар“ и партиз. отряд „Хр. Кърпачев“; зам.-нач. на Ген. щаб на БНА (1960–1968), зам.-мин. на нар. отбрана и ком. на ПВО и ВВС (1968–1973), първи зам.-мин. на нар. отбрана и ком. Сухоп. войски (1973–1987); канд.-член и член на ЦК на БКП (несменяем - 1 виж още ›› /4 век); 1980-1989 е зам.-главноком. на Обединените въоръжени сили на Варшавския договор?! Фатмака с лампази Пацо-гимията на МАМАТА на нацията бил възпитаник на ЛенинГрадската ВоеноМорска Академия, откъдето си е довел и РУСКИНЯ за жена! Не е ясно вкъщи заповедите на руски ли се издават за да се изпълняват по български?!
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Руските еничари от ГЕРБ - ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Ха сега да видим и най-видните ни герберасти- 1. Бойко Борисов -комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС!Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3. Цецка Цачева – партийна секретарка на БКП в Окръжния народен съвет в Плевен. 4. Николай Младенов – комсомолски секретар, племенник на П виж още ›› ешо Танкиста и син на служител на ДС от висок о засекретено ниво. 5. Сергей Игнатов – син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев – платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7. Симеон Дянков – комунистическо синче, стипендиант на фондация „ЗНАМЕ НА МИРА” на Людмила Живкова. 8. Нона Караджова – дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9. Лиляна Павлова – внучка на АБПФК. Баба и на когото е кръстена, била зам. завеждащ отдел в ЦК на БКП, а дядо-партизанин в отряда „Чавдар”.По времето на СОЦ-а бил министър на химията! Министър Павлова има наследствен огромен(350кв.м.!!) даден безвъзмезно от ЦК на БКП апартамент в Лозенец. 10. Вежди Рашидов – удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ. 11. Ивайло Московски -първа щатна работа в Мултигруп. 12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за зам. кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов 13. Дедо Аню Ангелов –генерал завършил генерал-щабна-Москва! Член на БКП, бил е делегат на БКП през 1990 година, когато се преименува на БСП! 14. Правосъден министър Диана Ковачева- дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП(Михов). Бърз преглед на лицето Б.Борисов след 1990г.- нискотарифен престъпник от подземния свят, наркотрафикант, собственик на фабрика за незаконни цигари, крадец на коли в Унгария, магистрален бандит, рекетьор, перач на мръсни червени пари, ортак на най-знаковите престъпници в цялата ни история – Поли Пантев, Димата “руснака“, бай Миле, братя Маргини, Пашата, Маджо и други подобни. Вече и децата “прогледнаха“ и разбраха че Д.Пеевски,Цацаров,Борисов,Цветанов,Гоце Първанов и Доган са “моделът КОЙ“!!Това е страшното и дано повече хора го осъзнаят! Имам предвид, дано го осъзнаят нормалните хора, тези, които,няма да бъдат купени с мръсни и кървави СИКаджийски пари, за да гласуват за агент Буда, познат още и като Боко тиквата,Прани гащи и Борсука!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Това ли са ти опорните точки,отпреди 30 години ? Кажи си в кой хор пееш ,че поне да е ясно ! Че за Трайчо това е единственото което засега изтъкваше като свое "предимство ! А Костов си беше по-комунист от комунистите и крадеше заедно с тях до пълно ...осиране !
  : 23 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  С "опорни точки" ръботите само руските тролове от хора на ГУРБ! Изложеното по-горе са факти, които явно не можеш да обориш и за това пишеш глупости, 2.1!
  : 4 !
Нагоре
missing image
Дневен хороскоп за 14 ноември

Овен През този ден не почивайте на стари лаври. Ще може да бъдете спокойни за добрия ви имидж, ако положите достатъчно усилия.  Телец Денят...

Последно в Актуално