Цветанов да каже защо негови хора напускат ГЕРБ, подканва Мирослав Найденов

19707
Цветанов да каже защо негови хора напускат ГЕРБ, подканва Мирослав Найденов
Снимка: БГНЕС

Краят на ерата на Цветанов настъпва - това е изводът от напускането на Светлин Танчев според бившия земеделски министър Мирослав Найденов, предаде Агенция "Фокус".

Според Найденов най-важното е да има промяна в ръководното тяло на ГЕРБ - защото ерата на Цветан Цветанов приключва. Това смята и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, припомни Найденов, който още преди напускането на Танчев прогнозира, че след Георги Марков още хора ще си тръгнат от ГЕРБ.

Мирослав Найденов смята, че още хора ще напуснат парламентарната група на ГЕРБ

Най-вероятно още хора ще напуснат парламентарната група на ГЕРБ, след като това вече беше сторено от депутата Георги Марков. Това каза ...

„Цветанов незабавно трябва да отговори пред цялото ръководство, защо напускат негови лични избраници, тъй като и двамата напуснали депутати са негови лични избраници. Ако Борисов иска да спре тази тенденция на разпад, който започва от парламентарната група, но няма да спре с нея, незабавно трябва да освободи Цветанов”, каза Найденов.

Предполагам, че след Светлин Танчев, ще има и други напуснали. По отношение на Георги Марков е ясно, че е влязъл на мястото на Цветанов, защото Цветан Цветанов беше избран и от Благоевград и от Велико Търново, и той отстъпи мястото си във Велико Търново на Георги Марков. Цветанов трябва да отговори и на този въпрос, каза Найденов.

По отношение на напускането на Светлин Танчев, Найденов каза, че той е бил един от най-приближените на Цветан Цветанов. „В миналия парламент имаше един тежък скандал около него и той беше защитен от Цветан Цветанов тогава. Танчев беше защитен от този тежък скандал в парламента, благодарение на добрите му контакти с Цветан Цветанов. Ако трябва да направя заключение - напусналите депутати са двама близки на Цветанов хора”, добави Найденов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика