X
 
 

Цветанов: Недокомплектът в МВР оказва влияние върху обществения ред

1523 1
photo of Цветанов: Недокомплектът в МВР оказва влияние върху обществения ред
Снимка: БГНЕС
Недокомплектът в МВР е от години. Това, разбира се, оказва някакво влияние върху обществения ред и сигурността. Това каза председателят на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов, предаде БГНЕС.

Цветанов коментира случая със убития в Ботевград Владимир Пелов, който преди около 2 месеца избяга на Централния софийски затвор заедно със свой съучастник. „В момента след бягството, всичко от системата на МВР бяха наясно, че той ще упражни всякаква възможна сила, а ще използва и оръжие, само и само да може да избяга“, заяви Цветанов.

Гл. комисар Маринов за случая с Пелов: Грешки може да открие всеки

"Работата на колегите е изключително сложна. Грешки може да открие всеки. Когато имаме тежко престъпление, ние правим анализ на всички ...

Той изказа подкрепа за усилията на МВР, за да реагира на всеки един постъпил сигнал във връзка с издирването на двамата избягали затворници. „Имаше и една операция, която беше проведена на 2 юни и беше за неговото евентуално задържане. Вече имаше достатъчно информация, че той по всяка вероятност се намира на територията на Ботевград. Този тежък криминален случай от сутринта виждаме, че действително е бил на територията на града, но текат процесуални действия и не можем да коментираме цялата информация“, поясни Цветанов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Реакциите на всяка зодия в конфликтна ситуация

Конфликтите са нещо, с което се сблъскваме ежедневно. Без значение дали става въпрос за спор с колега, роднини или просто проблми с трафика, конфликтите...