X
 
 

"Движение 21" стои зад БСП във вота на недоверие

589 2
"Движение 21" стои зад БСП във вота на недоверие
Снимка: Getty Images/Guliver
"Движение 21" подкрепи БСП по искания вот на недоверие на кабинета "Борисов 3", съобщи след среща в парламента заместник-председателят на партията Данаил Георгиев, предаде БГНЕС.

Двете партии са обсъдили освен вота и промените в Изборния кодекс. "Според нас ГЕРБ управляват некомпетентно и корупционно. За нас управлението води до проблеми в редица сектори и до влошаване качеството на живот в страната, не само по отношение на въздуха, водите и боклуците", казаха от движението.

"Атака" постави пет условия на БСП, за да подкрепи вота на недоверие

От "Атака" поставиха 5 въпроса към БСП относно намеренията на левицата за бъдеще управление, ако мине вотът на недоверие към правителст...

Според партията на Татяна Дончева са необходими промени в изборните правила и начинът на съставяне на секционните избирателни комисии. "Смятаме, че партийно-квотният принцип трябва да бъде премахнат. В момента членовете на комисиите защитават интересите на партиите", отбеляза Георгиев.

В рамките на днешния ден БСП се срещна с АБВ, очаква се до края на деня да стане ясно дали ще води разговори и с "Демократична България".

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Личен състав на Движение 21 - Дончева , майка и' .... и домашната котка !
  • кУрнелка,Татяна,Мая и вся астаналая сволач.../червени бабички/ 1 кУрнелка,Татяна,Мая и вся астаналая сволач.../червени бабички/ преди 1 месец Профил на трол?
    Айдеее...ДВИЖЕНИЕеее...разкарайте сеее!Ърььь У ЛЕВО!ПАЛУНДРА!