ГЕРБ активизира всички структури за предстоящите местни избори

3961
ГЕРБ активизира всички структури за предстоящите местни избори
Снимка: БГНЕС

Важно е да се подготвим много добре за предстоящите избори за местна власт. Ние управляваме 130 общини с население 5 млн. и половина души. Трябва да се активизират максимално всички структури на ГЕРБ, защото във всяка една среща се ражда нова идея.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с общинското ръководство на ГЕРБ-Търговище, общинските съветници и кметове на населени места от партията, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Цветанов: Президентът засилва острия тон заради обезпокоителните факти около изтребителя

Очаквах президентът Румен Радев да говори по важните днес за страната теми, а те са свързани с проблемите на хората и предстоящото пред...

Цветанов посочи, че в малките населени места личността е водеща и за това от сега трябва да се мисли за безспорни кандидати за кметове и общински съветници ."Трябва активна работа и среща с всички хора от всички населени места. Всички са срещу нас, от някои партии не могат да понесат, че имаме пробив в смесените региони и кметове там. От опозицията казват, че образованието е хаос, но ние искаме да вкараме всички деца, които са извън образователната система и вече 3 000 деца са записани и ще се обучават. Трябва да държим на образованието на децата и образователната инфраструктура. За първия учебен ден от ГЕРБ излязохме с декларация в парламента и поздравихме учениците и учителите, а от БСП бълваха неистини“, коментира Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ каза още, че всички трябва да се обединим около темите, които са важни за страната. 3.6% е вече растежа на икономиката. Държавата ще отдели повече пари за бюджета догодина. За образование и пенсии ще бъдат отделени около 500 млн.лв. Цветан Цветанов съобщи, че с постановление на Министерския съвет от сряда са отпуснати 100 млн. лв. за инфраструктура. За Търговище средствата са около 3 млн. лв. „Кметът на Търговище Дарин Димитров се справя добре и жителите на общината виждат това. 2015 г. на изборите постигнахме невероятен успех и този успех трябва да го запазим. БСП са в недобро състояние, имат вътрешни противоречия и изнасят тази енергия срещу нас, но явно вече осъзнават, че това работи против тях“, каза още Цветанов.

„Всичко, което ще трябва да се случи зависи от вас. Натрупахме опит, във всеки следващ парламент сме по-добри и с по-добра експертиза. Ето защо сега само трябва да сме всекидневно при хората и да работим за решаването на проблемите им“, подчерта Цветанов пред общинското ръководство на партията и съветниците и кметовете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

С руска пропаганда Петър Волгин и "Възраждане" тръгват към евроизборите

Министър Павлова: Законност и справедливост не са кухи фрази

Киселова за рокадата на външния министър: Главчев да обясни и да се разграничи от Борисов

Дипломат за смяната на външния министър: Странно решение, правителството е политическо

Не е добър знак: Експерт за смяната на външния министър

Нинова скочи на Борисов: Има ли още съмнения чий е служебният кабинет?

"Вече дори не се крият": Лена Бориславова с анкета за смяната на външния министър

Кой е Даниел Митов, номиниран от Димитър Главчев за външен министър?

Нова рокада в МВнР: Премиерът предлага Даниел Митов за външен министър

Борисов: Фандъкова ще бъде кандидат за депутат, свърши много работа за София

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика