Хасан Адемов за Местан: В никакъв случай не трябва да излезем от рамките на добрите отношения

2439
Хасан Адемов за Местан: В никакъв случай не трябва да излезем от рамките на добрите отношения
Снимка: БГНЕС

В ДПС текат оздравителни процеси. Партията е в състояние да се справи с тези проблеми. Това заяви пред bTV депутатът на Движението за права и свободи Хасан Адемов. По думите му причините за отстраняването на Лютви Местан са комплексни. "Проблемът беше дали политиката, която се водеше от предишното ръководство на ДПС, отговаряше на интересите на избирателите на партията. Начинът на вземане на решение през последните 2 години премина в еднолично действие, а не в колективно", категоричен е бившият министър на земеделието.

"Движението за права и свободи полага усилия да се върне към изконните ценности, заради които беше създадено през 90-те години", каза още Хасан Адемов и добави: "Никой в партията не е лишен от правото на мислене и изказване на мнения и позиция."

Кънев: Фактическият шеф на ДПС е Пеевски

Фактическият шеф на ДПС е Пеевски. Това мнение изказа в ефира на Нова телевизия съпредседателят на Реформаторския блок (РБ) Радан ...

"В никакъв случай не трябва да излезем с Лютви Местан от рамките на добрите отношения. Човешките взаимоотношения нямат нищо общо с политически", допълни депутатът от ДПС.

"Иван Костов нищо не говори за неговата бутикова партия ДСБ, за разпадналата се СДС. Не казва нищо за това какво означава да си в разкрачено положение - с единия крак в опозиция, с другия във властта. През последните дни гледам и слушам негови интервюта, в които се говори само за ДПС, а не за проблемите в неговите партии", отсече той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика