Каракачанов потвърди, че няма условие за оттеглянето на Исмаилов

12880
Каракачанов потвърди, че няма условие за оттеглянето на Исмаилов
Снимка: БГНЕС

Няма условие към кабинета за оттегляне на Исмаилов. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в кулоарите на Народното събрание, предаде БГНЕС.

По-рано днес от думите на лидера на НФСБ Валери Симеонов стана ясно, че Патриотичният фронт може да оттегли подкрепа си за правителството, ако Исмаилов не бъде сменен. Симеонов обаче съобщи, че въпросът за подкрепата на Патриотичния фронт първо трябва да бъде обсъден с ВМРО.

Симеонов: Патриотичният фронт може да оттегли подкрепата си за кабинета

Патриотичният фронт може да оттегли подкрепата си към кабинета на Бойко Борисов заради заместник-министър на Реформаторския блок. ...

Това все още не е случило, съобщи Каракачанов в парламента по време на дебатите около актуализацията на бюджета на НЗОК и държавния бюджет. На въпрос дали в ПФ има проблеми с Орхан Исмаилов, лидерът на ВМРО отговори, че коалицията "има проблем с всички партии на етническа основа" и фактът, че Орхан Исмаилов идва от партията на Корман Исмаилов, "поражда определени размисли".

"От една страна, той има необходимата професионална квалификация и това е безспорно. Нас ни притеснява, че вероятно това е кандидатура на НПСД", каза Каракачанов и още веднъж повтори, че към момента няма условие за неговото оттегляне, а единствено коментиране на въпроса вътре в коалицията.

"Настояваме за комисията по енергетика, тъй като искаме да извършим ревизията, която се очаква от цялото общество", каза Каракачанов и обяви, че ПФ иска енергийната комисия към 43-тото НС да бъде оглавена от Валери Симеонов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика