Красимир Каракачанов: "Новите" политици не само не могат да обединят нацията, а фатално я разединяват

4572
Красимир Каракачанов: "Новите" политици не само не могат да обединят нацията, а фатално я разединяват
Снимка: БГНЕС

Преди 136 години нашите предци са загърбили личното, за да направят Съединението и да отстранят чуждия агресор. Честит празник на всички честни и нормални българи! Това напомня в своя позиция във Facebook председателят на ВМРО Красимир Каракачанов по повод Съединението на България – един от  най-истинските и най-стойностни празници, като прави паралел между подвига на предците ни и днешната политическа реалност.

136 години след подвига на дедите ни България е под заплаха. И то не само външна, а най-вече вътрешна. И тя идва от същите тези самозвани хора, които арогантно се гаврят с държавността и парламентаризма. Псевдопатриоти, поставили страната ни на „тезгяха“ и я търгуват. Продават паметта на стотиците хиляди наши сънародници, дали живота си за националния идеал, за свободата и независимостта, категоричен е Каракачанов.

Красимир Каракачанов: Сегашните интернационалисти владеят институциите и контролират световната икономика

„Сегашните интернационалисти владеят институциите и контролират световната икономика“. Това заяви лидерът на ВМРО – Б...

И подчертава: Тези хора не могат да се разберат за елементарни неща, докато на прага ни дебнат сериозни заплахи. Опасни външни агресори приближават границата ни, опасни антихристиянски и антисемейни идеологии си проправят път и подкопават нашите традиционни ценности и морални устои и посягат на най-ценното ни – нашите деца.

Лидерът на ВМРО обръща и внимание на силната позиция на Организацията по отношение на чуждопоклонничеството на „новите“ политици: Именно за това точно днес е моментът да кажа отново, че за нас от ВМРО никога водещи не са били Брюксел, Вашингтон или Москва. За нас България е над всичко и това трябва да стане верую за всички.

Ето и пълния текст на позиция на Красимир Каракачанов във Facebook:

Съединението на Княжество България с Източна Румелия е акт, от който трябва да се поучим днес. Точно днес, когато в сграда, на която е изписано „Съединението прави силата“, ставаме свидетели на грозни сцени на крайно разединение и грубо погазване на парламентаризма и държавността.

На 5 септември ВМРО отбелязва 97 години от гибелта на Тодор Александров

На 5 септември (неделя) от 11.30 ч. до параклиса „Свети Илия“ над с. Сугарево, Мелнишко, ВМРО отдава почит към паметта на л...

Преди 136 години нашите предци са загърбили личните си битки и различия и са се обединили в името на общата цел – да осъществят Съединението и да защитят националния интерес като победят външния агресор. Те първо са били българи и след това леви и десни, либерали и демократи.

Днес, за голямо съжаление, ставаме свидетели на грозни политически битки в името на лични цели и интереси. Днешните „нови политици“ не само не могат да обединят нацията, но и копаят дълбоки пропасти, които разклащат устоите на Родината ни. Тези хора не могат да се разберат за елементарни неща, докато на прага ни дебнат сериозни заплахи. Опасни външни агресори приближават границата ни, опасни антихристиянски и антисемейни идеологии си проправят път и подкопават нашите традиционни ценности и морални устои и посягат на най-ценното ни – нашите деца.

И на фона на всичко това, 136 години след подвига на дедите ни, България е под заплаха. И то не само външна, а най-вече вътрешна. И тя идва от същите тези самозвани хора, които арогантно се гаврят с държавността и парламентаризма. Псевдопатриоти, поставили страната ни на „тезгяха“ и я търгуват. Продават паметта на стотиците хиляди наши сънародници, дали живота си за националния идеал, за свободата и независимостта.

Именно за това точно днес е моментът да кажа отново, че за нас от ВМРО никога водещи не са били Брюксел, Вашингтон или Москва. За нас България е над всичко и това трябва да стане верую за всички.

Каракачанов: Христо Иванов да бъде така добър да замълчи за Македония

Това, което той защити днес от трибуната на НС, е чужд, не национален интерес! Това послание отпръви към лидера на ДБ Христо Иванов пре...

Честит празник на всички честни и нормални българи!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Димитър Гърдев единствен от България на най-големия форум на консерваторите в света

"Цялата работа изглежда силно съмнителна": Журналист с важни въпроси по случая с Агенция "Митници"

Николай Денков: Трябва да обвинят пудела, че има пачки

Плажовете вече по закон трябва да са достъпни за хора с увреждания

Началникът на отбраната и генерал от НАТО обсъдиха засилване на ПВО на Алианса

Докладът на временната комисия за "Митниците" отива в прокуратурата

Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Главчев пред близки на отвлечени български моряци: Работим активно да се приберат скоро

БСП ще поиска отлагане на либерализацията с три години (ВИДЕО)

Забраната за реклама на хазарта мина на комисия, но едва ли ще стане факт

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика