Курумбашев: Подадох оставка, защото участвам активно в предизборната кампания

31607
Курумбашев: Подадох оставка, защото участвам активно в предизборната кампания

Подаването на оставка като народен представител е лично мое решение, защото участвам активно в предизборната кампания и считам, че не е нужно да се чака 25 май. Това се казва в позиция на депутата Петър Курумбашев, кандидат за евродепутат, съобщиха от БСП.

В интерес на пълноценната работа на нашата парламентарна група е следващият в листата да влезе в НС. Относно неизменно зараждащите се спекулации в такива ситуации, подчертавам, че няма по-интересни мотиви от тези, които вече изложих, добави Курумбашев.

Петър Курумбашев хвърли оставка като народен представител

Народният представител от Коалиция за България Петър Курумбашев е подал оставка като депутат. Съобщението направи председателят на Наро...

Припомняме, че Петър Курумбашев подаде оставка като депутат от "Коалиция за България". Курумбашев е в листата на БСП за изборите за Европейски парламент под номер 4 и почти сигурно ще влезе в Европейския парламент.

След приемането на програмата за работата на парламента, народните представители гласуваха оставката на Курумбашев. Единственото изказване по време на разискванията дойде от Георги Андонов от ГЕРБ, който изрази надежди след европейските избори Курумбашев да остане без работа и призова своите оставки да подадат и останалите представители на ПГ на "Коалиция за България", които са в листата на левицата за изборите на 25 май.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика