"Лев Инс": Лична вендета на Цветанов затвори компанията преди 10 години

30061
"Лев Инс": Лична вендета на Цветанов затвори компанията преди 10 години
Снимка: Лев Инс Пловдив

Зад полиция и охрана Цветан Цветанов се опита да се скрие от служители на „Лев Инс“ в Пловдив, твърдят от компанията. Това се случи в събота на 14.11 на откриването на новия офис на партията му, на което хората на „Лев Инс“ се оказаха повече от гостите и организаторите. До определяната като "спонтанна" от самата компания акция се стигна, "след като повече от 45 дни Цветанов се крие и отказва да отговори на въпросите, поставени от хората на „Лев Инс“ преди 2 месеца, а той се ангажира в рамките на 20 дни да отговори, което, разбира се, не се случи", гласи прессъобщение на компанията.

"Точно заради това служителите на „Лев Инс“ от цяла Южна България пресрещнаха бившия втори в ГЕРБ в града под тепетата, за да му потърсят сметка, защо се крие и кога ще отговори на зададените му въпроси. От компанията настояват Цветанов да каже осъзнал ли е колко щети е нанесъл в предишното си битие на министър на вътрешните работи и ще се извини ли публично на хората, на които навредил, както на лекарите, които нарече престъпници от парламентарната трибуна, на където отново се е запътил", продължават от "Лев Инс".

"Републиканци за България": Време е за следващия кабинет

"Конституционният дебат едва започва, а за всички вече е ясно, че приемането на нова Конституция е невъзможно". Това се казва в позиция...

Застрахователите питат още бившия вицепремиер променил ли се е в тези десет години или намерението му е отново да управлява чрез вербална медийна агресия, с обвинения от парламентарната трибуната и присъди от малкия екран, както и с репресии върху цели бизнеси?

От „Лев Инс“ казват, че през 2010 по лично разпореждане на Цветанов, офисите на компанията бяха затворени и целенасочено бяха иззети техника и документи, за да бъде блокирана и дори заграбена, а "срещу служителите се водеше открита репресия в и извън дружеството". "След многократни проверки на компанията и служителите в нея, след стотици ревизии направени на юридическите лица и хиляди на физическите, бе доказано, че нито компанията, нито служителите в нея са сторили нещо нередно, но това остави траен отпечатък върху психиката на служителите", твърдят от застрахователната компания.

За да отговори на въпросите им, хората от „Лев Инс“ поискаха да се видят с Цветанов на коктейла по повод отварянето на новия му офис, "но притеснен и очевидно неподготвен за този разговор, той се опита да избяга, като се скри и заключи в новото партийно представителство в Пловдив", твърдят от застрахователната компания. И продължават:

"Барикадирането му още повече амбицира присъстващите да бъдат непримирими и да настояват за разговор с бившия втори на ГЕРБ. Това принуди Цветанов да се срещне само с 5 тях, като се скри зад COVID 19 мерките, с което обясни нежеланието си да излезе да отговори пред събралото се мнозинство.

"Лев Инс" дари санитарни стелки на 133 училища в страната

Днес - 10.09.2020г., в сградата на Националния съвет на БЧК, бе връчена безвъзмездна помощ -  санитарни стелки и дезинфектанти, пр...

В проведения разговор, силно притеснен, Цветанов не даде логичен отговор защо се е скрил и защо в продължение на два месеца не отговаря на нито един от въпросите, както и на писма и обажданията от страна на хората, на които даде обещание пред Интер Експо център. Цветанов, затруднен да бъде искрен, се оправда, че не е разбрал естеството на въпросите и отново прехвърли вината за действията си на друг, като отказа да назове име. Притеснен от неочакваната среща,той многократно призова охраната на сградата да се намеси, в опит да избегне неудобните въпроси и изгубил всякакъв контрол над ситуацията извика полиция".

"След поредния опит на Цветанов да избяга от „Лев Инс“, служителите са още по-мотивирани и ще продължат последователно да задават своите въпроси, ще търсят отговори за действията му като вътрешен министър, за се избегне риска да се повтори случилото се с лекарите от Горна Оряховица с други невинни българи", настояват от застрахователната компания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

За коалицията с ГЕРБ: Лена Бориславова даде обяснение

Свалянето на Желязков е отклоняване на вниманието от пуделите и контрабандистите: Говори Даниел Митов

Божанков: Подчинение ГЕРБ в наше лице няма да срещнат

Последен парламентарен контрол преди изборите 2 в 1

Кирил Петков: Росен Желязков не беше свободен

Димитър Гърдев е единственият депутат от България на най-големия форум на консерваторите в света

"Цялата работа изглежда силно съмнителна": Журналист с важни въпроси по случая с Агенция "Митници"

Николай Денков: Трябва да обвинят пудела, че има пачки

Плажовете вече по закон трябва да са достъпни за хора с увреждания

Началникът на отбраната и генерал от НАТО обсъдиха засилване на ПВО на Алианса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика