11 млн. лв. ще бъдат дадени за мебели и хартия за цялата администрация

1876
11 млн. лв. ще бъдат дадени за мебели и хартия за цялата администрация
Снимка: Pixabay

Министерството на финансите е обявило две обществени поръчки за над 11 млн. лв. Това става ясно от търговете, публикувани в Агенцията по обществени поръчки (АОП).

Първата е за доставка и монтаж на офис обзавеждане и мебели за нуждите на органите на изпълнителната власт и техните администрации.

АПИ прекрати обществената поръчка за тунел "Железница" след забележки

След забележки на Агенцията за обществени поръчки, Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) прекрати обществената поръчка за пр...

Тя е разделена на три позиции - доставка и монтаж на офис мебели и столове; на мека мебел за офиси; на мебели за обзавеждане за почивни бази и учебни центрове.

Процедурата е с цел сключване на рамково споразумение с 4 компании за всяка позиция със срок от 36 месеца. Процедурата се провежда електронно, чрез уеб базираната Система за електронно възлагане на обществени поръчки (СЕВОП).

Прогнозната стойност на поръчката е 8.5 млн. лв. без ДДС, а критерият за избор е цената. Кандидатите трябва да имат опит и минимален оборот през последните три приключили финансови години за съответните позиции, както следва - 2 млн. лв. за първата, 600 хил. лв. за втората и 50 хил. лв. за третата.

Оферти могат да се подават до 1 ноември 2017 г.

Ангелкова: Обществената поръчка за рекламните клипове е съгласно закона

Обществената поръчка за изработване на рекламни видеоклипове, които да представят по най-добрия начин туристическия потенциал на Бълг...

От сайта на Агенцията става ясно, че министерството се кани да похарчи и 2.65 млн. лв. за доставка на копирна хартия - рециклирана и нерециклирана.

Процедурата е разделена на две позиции - доставка на рециклирана копирна хартия за срок от 12 месеца и на нерециклирана със същия срок. Рециклираната копирна хартия трябва да отговаря на определени екологични критерии, посочени в техническата спецификация към документацията за участие.

Критерият за избор е само цената. От кандидатите се изисква да имат минимален оборот от 1 млн. лв. за първата и 2 млн. лв. без ДДС за втората позиция. Ще бъде сключено рамково споразумение с няколко компании.

Крайният срок за подаване на оферти е 24 октомври 2017 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика