Наказаният Алгафари: Здрави да са! Желая им победа някога

24790
Наказаният Алгафари: Здрави да са! Желая им победа някога
Снимка: БГНЕС

Един от 13-те наказани "предатели" на БСП Нидал Алгафари реагира остро на решенията, взети на Пленума на партията днес. Социалистите свалиха политическото доверие от пристаналите на проекта "АБВ" на президента (2002-2012) Георги Първанов и отнеха възможността им да участват в ръководни органи на партията в продължение на година. Бившият PR на Столетницата обясни в личния си профил в една от социалните мрежи случилото се.

Actualno.com публикува написаното от Нидал Алгафари без съкращения и редакторска намеса:

В Устава ни няма точка за амнистия, напомни Стоилов

В Устава на БСП няма точка за амнистия. Това подсказа Янаки Стоилов на Сергей Станишев по време на пресконференцията след Пленума на па...

Приятели,

преди малко софийската партийна конференция на БСП, сне политическото си доверие от членовете на БСП, подкрепящи и работещи за паралелна листа!

Същите тези мои другари, /аз съм член на БСП, или вече не съм, не знам/, приеха в листата си за общински съветници, преди време, човек яростно работил срещу партията, след това го издигнаха за водач на листата за парламента на подобна на тази конференция!

Същите мои другари, /може би бивши/ се съгласиха, втори в листата за Народно събрание да е Мартин Захариев, изключителен човек и деятел за социална справедливост!

Същите другари, излъчиха в Народното събрание депутати, които преклониха смирено и гузно главица пред ултиматума на Станишев при избирането на господин Пеевски!

Йотова нападна "предателите", имали повече смелост пред медиите

Илияна Йотова нападна остро "предателите" от БСП, които пристанаха на проекта АБВ на президента (2002-2012) Георги Първанов. Както е и...

Същите тези, свалящи политическото си доверие от мен, защото аз ще работя за листата на АБВ, не спечелиха нито един избор за кмет в столицата от както Тодор Живков се спомина!

Същите тези, бранници на политическо доверие, от години не могат да съберат поне членовете на БСП в София за митинг, та се налагаше и се налага и сега, да се извозват подкрепления от вътрешността на страната за да веят вятър на Станишев и семейството му!

И същите прибързано свалят доверието си днес на 01.02., само и само да не е на 02.02. поради страх от неправилни тълкувания на част на ръководството на партията ни! Просто датата 02.02. не е лицеприятие, ако се има пред вид изказването на дългогодишния лидер на софийската организация на един от конгресите свързано с червените прашки, които част от ръководството на партията ни обуха.

И за да съм правдив пред вас, защото голяма част от вас не са членове на БСП и може би не знаят какво е това сваляне на политическо доверие ще опитам да обясня:

Сваляне на политическо доверие е най- последното порицание преди изключване.

Борисов: Протестите са слаби, защото партията на Станишев изби цвета на нацията

  Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов публикува нов коментар по адрес на БСП във Facebook. Бившият премиер нарече дебатите на Пленума н...

Човек със свалено политическо доверие не може да ползва сградите на БСП, които принципно не са и техни, не може да ползва колите на партията, които и без това са кът за организационата работа, иначе колите на ръководството са придатък към персоналните им задни части! Нали за това са драпали и гузно и смирено са навеждали глави!

Със свалено политическо доверие, не може да се заемат партийни постове! С това порицание, вече се успокояват за заетите от тях местенца в партийната и от там в държавната ясла!

Здрави да са и им пожелавам, ако не друго, поне победа, някога когато и да е!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика