Нидал Алгафари: Дъбов и сие дърпат конците в БСП

25568
Нидал Алгафари: Дъбов и сие дърпат конците в БСП
Снимка: БГНЕС

Димитър Дъбов, Евгений Узунов, Румен Овчаров и ко дърпат конците в БСП. Това заяви подалият оставката си от клуб "Велина" на "червената" партия политически ПР Нидал Алгафари. Той добави, че не е напуснал левицата, а само организацията в район "Възраждане".

Дъбов е "сивият" кардинал на партията. Той я държи организационно и решава кой да влезе в Националния съвет или не, коментира още Алгафари. Според него избраният от Пловдив депутат решава и кой ще е лидер в БСП. Дъбов имал заслуга и за избора на Михаил Миков за лидер.

Нидал Алгафари убеден: БСП ще вземе минимум 700 хил. гласа

Бас в ефир хванаха водещият на "Добро утро, България" по Тв7 Витомир Саръиванов и Нидал Алгафари. "БСП ще вземе минимум 700 000 гласа, ...

На въпрос защо не е казал нищо преди изборите, политическият ПР отговори, че не искал да бъде обвинен, че носи вина за изборния резултат, който беше определен като катастрофален резил. Алгафари в тази връзка продължи с нападките си към Дъбов, обявявайки, че "не можеш да седиш в един хотел в Пловдив, да ядеш баници и да си мислиш, че правиш предизборна кампания".

Гостът в студиото на bTV беше категоричен, че БСП в организационно отношение е в насипно състояние. Това стигало до там някои бъдещи депутати да заявяват, че ще ходят при "онези вмирисаните", визирайки електората си. Всичкият този хаос ставал видим при избора на водача на листите, за които липсвали ясни критерии. За това например Дъбов бил издигнат от Пловдив, а не от родния си град Шумен.

В заключение по темата политическият ПР призова Дъбов да "извади черните тефтери на БСП" и добави, че никога не е бил част от финансовите машинации в партията.

 

Алгафари оневини Станишев, потърси вината за БСП в колективната безотговорност

Освен всичко друго, БСП беше досъсипана с „външни тела” – като Петър Курумбашев и Достена Лаверн. Това каза специалис...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика