Орлин Алексиев ще съди Мерджанов и всички медии, които публикуват клевети

31886
Орлин Алексиев ще съди Мерджанов и всички медии, които публикуват клевети
Снимка: БГНЕС

Ще осъдя председателя на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Атанас Мерджанов за клевета. Това заяви общинският съветник от ГЕРБ в Столичния общински съвет Орлин Алексиев.

Алексиев направи изявление пред медиите във връзка с отправените срещу него твърдения и нападки. Той каза, че ще поиска максималното възможно обезщетение и ще дари парите за строеж на детски градини. "За мен всякаква кариера е свършена, защото в интернет под името ми не излизат нещата, които съм направил за общината, а тонове кокаин", заяви Алексиев, цитиран от БГНЕС. Общинският съветник от ГЕРБ обясни, че ще осъди и всички медии, в които има неверни и недоказани публикации срещу него.

Алексиев зададе въпроса кой и защо е извикал медиите на обиска. Според него ще има и втори обиск, на който собственикът на шоурума се притеснява, че "ще бъде подхвърлено нещо". Според него има сценарий той да бъде задържан, след което Общинска банка да бъде открадната, а интересите от обиска не са политически, а по-скоро икономически. Алексиев подчерта, че Общинска банка е на общината.

"Това е политическа игра, има икономически интереси. Но така не може да се открадне банка. Ако бъда задържан, това, че ме няма, не означава, че някой ще вземе Общинска банка, защото тя е на общината", категоричен е Орлин Алексиев. Той покани всички медии, ако има втори обиск в шоурума, да присъстват на него. Каза, че всеки може да отвори изложена кола и да види какво има в нея. Алексиев твърди, че всички неща, които се тиражират около него, са недоказани твърдения.

Алексиев обясни, че е отишъл на рали "Дакар" със своя екип да се състезава и е карал три нощи поред без да спира. Той подчерта, че не е влизал в Боливия, защото колата се е счупила на петия ден, а ралито в Боливия е било навлязло вече в осмия ден. Той обясни, че си тръгнал от състезанието преди да стигне в Боливия. В заключение обеща, че няма да мълчи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика