Повдигат обвинение на Христо Бисеров в петък

17705
Повдигат обвинение на Христо Бисеров в петък
Снимка: БГНЕС

В петък ще бъде повдигнато обвинение на Христо Бисеров, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров преди заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС), предаде Стандарт нюз.

„Бисеров ще бъде разпитан веднага след повдигането на обвинението, т.е. утре. Ако към момента на подаване на сигнала Христо Бисеров имаше имунитет, аз щях да го поискам. Ако няма, както е в случая, направо ще се пристъпи към обвинение", обясни главният прокурор.

Касим Дал: ГЕРБ мислеха да управляват с ДПС, но късно разбраха, че са изиграни

ГЕРБ разбраха, че ще бъдат изиграни от ДПС едва в Деня на размисъл. Дотогава Бойко Борисов мислеше, че ще работят с ДПС след изборите и...

Цацаров допълни, че по негова информация председателят на ДАНС Владимир Писанчев е разпоредил вътрешна проверка в ДАНС затова, че сигналът е бил забавен толкова време.

В началото на октомври Христо Бисеров подаде оставка като зам.-председател на Народното събрание и депутат от ДПС. След това спря да се появява в парламента.

Скоро след това стана известно, че е разследван за пране на пари и финансови измами заедно с доведения му син Ивайло Главинков.

През изминалите дни имаше съмнения, че Бисеров и напуснал държавата. Установено беше обаче, че е в дома си в София.

Бисеров открит в дома му?

Цялата държава се пита къде е Христо Бисеров, а той е в собствения си дом. Това твърди репортер на в. „Стандарт”. В 15,15 ...

В сряда стана известно, че призовкарите също са го открили и са успяли да му връчат призовка. Той трябва да се яви на разпит в следствената служба в петък. Според „24 часа" Бисеров вече е упълномощил двама адвокати да го защитават.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика