Репуц: Не му е проблем на РБ ДПС, а собственото му мислене

6388
Репуц: Не му е проблем на РБ ДПС, а собственото му мислене
Снимка: БГНЕС

Синът на скандалния хасковски кмет, не само е изместил сегашния просветен министър проф. Тодор Танев от водаческото място в кандидат-депутатската листа на Реформаторския блок, но освен това е сложил свои хора на останалите позиции.

Това разказа в студиото на „Тази сутрин” лидерът на Християндемократическата партия Ирина Абаджиева – Репуц.

МК поиска проверка на учебния процес в НГДЕК

По повод запитвания от медиите, предизвикани от днешна пресконференция на неколцина родители и учители от Класическата гимназия, Минист...

По думите ѝ лидерът на ДСБ Радан Кънев е човекът, предложил Иванов за водач в Хасково, като това предизвикало огромен скандал в Гражданския съвет на РБ, където имало консенсус около кандидатурата на проф. Танев.

Според Репуц, Кънев използвал алегории за „булонките от центъра и каракачанките от крайния квартал” и подчертал: „Ние ще получим огромна подкрепа, тъй като баща му умее да прави избори там”.

Лидерът на ХДП подчерта, че не може да лансираш порочните модели и в същото време да убеждаваш хората, че ще променяш системата.

„Не му е проблем на Реформаторския блок ДПС, а собственото му мислене – с това мислене не може да се произведе нова политика”, заяви още Репуц.

Репуц: Радан Кънев изразява позиции, несъгласувани с РБ

Радан Кънев изразява позиции, които не са съгласувани в Реформаторския блок. Християндемократите бяхме изолирани от преговорите с ГЕРБ....

Тя посочи, че ХДП „де юре” все още е част от РБ, но това не е отразено никъде в общите материали. Според нея, причината е, че зад партията не стоят пари.

„Подмяната на ценности в политиката се случва чрез РБ, които обещаха да са различно лице”, каза още Ирина Абаджиева – Репуц.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика