Сидеров лично застана пред МС с плакат "F*ck the USA"

19774
Сидеров лично застана пред МС с плакат "F*ck the USA"
Снимка: БГНЕС

Както се бяха заканили по-рано днес, депутати от „Атака”, водени от лидера си Волен Сидеров, посрещнаха американския помощник-държавен секретар Виктория Нюланд с обидни плакати.

Лично Сидеров държеше транспарант, на който беше изписано „Mrs Nuland, you know, f*ck the USA”. Това беше препратка към думите на Нюланд „F*ck the EU”, казани заради украинската криза. Другите плакати гласяха: „Вън US базите от България!”, „Не на санкциите срещу Русия!”, „Нюланд, не ни вкарвай във война!”, „Нюланд, тук е България, не Панама!”, „България – вън от НАТО!”, „Русия ни освободи от турците, не САЩ!”.

Fuck USA ще е поздравът на "Атака" за помощник-главния секретар на САЩ

„Атака” готви посрещане с репликата „FUCK USA” на помощник-главния секретар на САЩ Виктория Нюланд, която ще до...

По отношение целта на посещението на Виктория Нюланд Сидеров заяви: „Нашите данни са, че тя е тук, за да вкара България във война, т.е. да се използват базите, които през 2006 г. ги дадоха на американците за подготовка на военни действия за разширяване на НАТО на Изток и евентуални военни провокации срещу Русия”. В подкрепа на думите си той цитира военния министър Ангел Найденов, който в интервю заявява, че у нас може да се очаква предислоциране на американски войски, предаде "24 часа".

Лидерът на националистите допълни още, че посещението на Нюланд е начин за въздействие върху нашите управници да се съгласят на американско военно присъствие и на разполагане на стратегически оръжия. Друга цел на посещението на Нюланд у нас, е да лобира за отпадане на мораториума върху добива на шистов газ. Също така помощник държавният секретар трябва да убеди българските управници, че трябват по-тежки икономически санкции срещу Русия, което е пагубно за България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика