Сидеров ще пита Борисов дали крепим "фашистката хунта" в Украйна с оръжие

23103
Сидеров ще пита Борисов дали крепим "фашистката хунта" в Украйна с оръжие
Снимка: БГНЕС

Клип, в който е показано как по автомагистрала "Хемус" автовози пренасят военни автомобили за Украйна през България, е бил излъчен в предаването "Неделник" по ТВ Алфа.

Джиповете са УАЗ 469 – Хънтър и са с украинското знаме. Видеото е заснето на 09.01.2015 г. от зрител близо до Ловеч и Ябланица, твърди Волен Сидеров.

Интерпол обяви Янукович за издирване

Интерпол обяви за международно издирване бившия президент на Украйна Виктор Янукович, сина му Александър Янукович, експремиера Николай ...

Според лидера на Атака видеоклипът е доказателство за неговите тези, че "България участва в снабдяването с оръжие на фашистката хунта в Украйна". Сидеров увери, че ще зададе въпрос в рамките на парламентарния контрол на министър-председателя Бойко Борисов дали снабдяването на Украйна с оръжие е официална политика или това, което се вижда на клипа, е контрабанда.

Отново по думи на Сидеров собственикът на българската фирма, която изнася оръжие за Украйна, е потвърдил автентичността на клипа.

"България участва в играта на ЦРУ. Снабдява с оръжие джихадистите в Сирия и Ирак, снабдява фашистката хунта в Украйна с оръжие и военна техника. Вие си отговорете дали е вярно това, което говоря от месеци от всички възможни трибуни, че България е въвлечена във война и това неминуемо ще доведе до ответни мерки. Който участва във войната на едната страна, той ще получи удар от другата, срещу която воюва. България в момента не е само плацдарм, но и доставчик на оръжие. Тя е застанала на страната на САЩ в битката на Вашингтон с Русия", заяви Сидеров.

Припомняме, че вчера (12 януари) политикът обяви, че убийството на 12-те души в редакцията на "Шарли ебдо" е театрален етюд. Лидерът на "Атака" изрази съмнение какво се е случило, защото никой не показал с камера телата на жертвите. С тези думи Сидеров внуши, че всичко е постановка.

Жертвите в източната част на Украйна надхвърлиха 4800 души

Броят на жертвите на конфликта в източната част на Украйна от април миналата година досега са не по-малко от 4808 души. Това се посочва...

По думите на Сидеров, дисидентски сайт също разобличава постановката в Париж, като показва как от застреляния в главата полицай няма капка кръв. "Все едно е застрелян с халосни патрони. Освен това шосето пред колата на терористите е напълно свободно, за да могат да се оттеглят безпроблемно", коментира той.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com