Венелин Петков за Росен Петров: Операция ГНУС!

103796
Венелин Петков за Росен Петров: Операция ГНУС!

Водещият на новините по bTB Венелин Петков коментира с отвращение в профила си в социалната мрежа демонстрацията, която Росен Петров направи в предаването си "Нека говорят". Както е известно, бившият сценарист на Слави Трифонов в ефир "пристана" на Николай Бареков и официално обяви, че от този момент е част от партията му "България без цензура".

"Операция ГНУС. По-долнопробно нещо не бях гледал по никоя телевизия. Трябваше да участвам в предаването днес по темата Македония и бТВ Документите. Отказах, щом разбрах, че Бареков е бил "пожелан да говори", написа Венелин Петков в профила си минути след края на предаването.

Росен Петров в ефир стана член на "България без цензура" напук на bTV

Росен Петров демонстративно и в ефир стана член на "България без цензура" на Николай Бареков напук на bTV. Водещият на "Нека говорят" н...

Към възмущението на водещия се присъедини и Миролюба Бенатова. "Далеч съм. Не гледах. Но съм щатслива, че си тръгнах от бтв преди този момент, който приятелите, на чиято преценка вярвам, наричат СРАМ", постна в профила си Бенатова.

Николай Бареков беше ключовият гост на Росен Петров в последното му предаване "Нека говорят" по bTV. Преди да започне разговорът им, водещият съобщи голямата новина. "Поради различните писания в пресата, че отивам в партията на Бареков, моята чест на журналист и офицер ме кара да обявя, че от тази минута приемам да съм част от "България без цензура", особено ако е в коалиция с ВМРО. Правя го, защото харесвам и подкрепям нейните идеи", заяви той.

Росен Петров допълни, че към тази партия го зове кръвта на дядовците му и влиза в нея, за да се бори за национално обединение. След това изрази готовност да изпълни докрай договора си с телевизията, но сподели, че се съмнява това да се случи. "Бог с нас! Да живее майка България", завърши декларацията си Росен Петров. В края на предаването той заяви: "За мен беше чест да бъда с вас през последните 5 години". С това ясно даде да се разбере, че кариерата му в предаването "Нека говорят" по bTV е приключила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика