Какво ни чака през 2023 според Баба Ванга

27111
Какво ни чака през 2023 според Баба Ванга
Снимка: iStock

В края на всяка година хората правят равносметки, а в началото - догадки. Сега всички се чудят - каква ще е тази 2023 година, особено след като видяха какви бяха последните две. Спокойно, не се плашете! Просто прочетете какво е предсказала Баба Ванга за предстоящата година и тогава вече се панирайте. Четете спокойно - всички права за най-новите ексклузивни предсказания на бабата са уредени и платени от фондация ПРАС-ПРЕС.

***

Още в началото на годината Хубавата Лена ке се прочуе - песни ке се пеят за хубостта й.

Максим Генчев ке направи филм за Путин, Путин ке го гледа, ке го гледа па ке се просълзи, ке плаче, ке плаче, пред него ке стане голема локва от сълзи и он ке падне и ке се удави у нея. Така ке свърши и войната с Украйна. Слава на Максим Генчев!

България ке има кабинет. През зимата ке има кабинет. Дали тая или другата, кабинет ке има. И Бойко па ке е у кабинета.

Бойко ке се врати

и народо па ке пати!

Двама младежи ке се опитат да ви оправят, ама може и да ви излъжат за промяната. Единият е убав, а другия се кокори като керкенез. Ке се редуват избори - по 50 милиона, по 50 милиона… Ама вие веке върлихте 50 милиона в развалени ваксини…

Много избори ке има и все погрешни. Как па не се научихте…

Ке се върне па тая болест и ке се върнат и маските, ма нищо де - некои от вас не стават за гледане без маски.

Един голем, як, стабилен, да не кажем дебел човек, ке има проблеми с магнитите, с магнитските, абе бури ке има около него. Делянчо го викат. Ке го гонат, ке го гонат, он ке бега, ке бега па ке отслабне. После пак ке се ояде. Ке лапне половин България, а другата половина ке си я заплюе!

Начело на държавата ке е един човек, дека обича да лети високо, ма ке падне от високо. Кога падне ке направи фабрика за чорапи. Зелени чорапи. Ама от мене да знаете - от всички чорапи баш зелените най-миришат.

Годината ке е добра и за оня, дето му викат Сокола. Умен бил, мъдър бил, философ… То па коя ли година е лоша за него, той все се урежда. Като раздава порциите, за себе си оставя най-блажната.

В очакване на Доган в Народния и три синджира филми от Максим Генчев

Не е лесно да си актьор или режисьор в България, особено пък в Народния театър. Първо им назначиха за пиар довчерашната депутатка от ДП...

Ке се готвиме за еврото, ке чакаме, ке чакаме, па ке дочакаме. Ке сменим парите, ама па бедни ке останеме. Различното ке е само това - на четрихилядниците ке викате двехилядници. Честит нов прякор на Карбовчетата, Волгинчетата и Дачковчета.

Българите ке патите, много ке патите, заради политиците си. Оти политиците са грешни. Оти политиците все бъркат. Бъркат, бъркат, бъркат, бъркат, все в джоба на народа бъркат.

България нема да изчезне, щото такова племе като българите не може да го затрие Господ. Помнете - българите сме уникални - газ немаме, но все успяваме да загазиме.

Цела година ке имате проблем с газо. Немате газ, оти се скарахте с Путин и са ке мръзнете и летото. И тука искам да направя една поправка, щото преди не сте ме разбрали правилно. Не руса жена ке спаси България, а Митрофанова - РУСКА жена ке спаси България.

Много скандали ке има, много крамоли, ама като у кралското семейство на Англия, чак такива нема да имаме. Докъм летото ке се разбере били ли са се наистина унуците на кралицата или не са. Само да не се окаже, че и те са бити от Юлиан Вергов.

10 не!вероятни идеи за третия мандат, за които никой не помисли навреме

Едва първият мандат за тази година беше трети в N-тия опит напоследък да се състави правителство. Ситуацията отново изглежда безнадеждн...

Най-доброто, което може да ни се случи тая 2023 година, е, че най-накрая можем да станем световни шампиони по футбол, ама то пък баш сега нема световно.

Преди да завърша прогнозите си за бъдещето на България искам да пратя много поздрави на моята приятелка Нешка Робева - само тя знаеше как се правят най-вкусните мекички по руски. Нешка слагаше на масата брашно, яйца, мая и кисело мляко, а после ми казваше, че България къса с Русия. Тогава аз се ядосвам здраво и почвах с две ръце да блъскам по масата, да блъскам по масата, да блъскам по масата, а продуктите ставаха на пухкаво тесто и така си правехме мекички.

Лето 2023 ке е страшно, но вие не се плашете, българи, щото лошото още не е дошло. Запомнете едно и от мене да го знаете - България ке я бъде, докато я има.

 

Автор: Калинка Тодорова, Прас Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...