Колко е хубаво, че Бил Гейтс ще ни чипира

54243
Колко е хубаво, че Бил Гейтс ще ни чипира
Снимка: Getty Images/Guliver

Няма нищо по-хубаво от това Бил Гейтс да ни чипира. Когато имаш чип, ти ще бъдеш управляван да извършваш само правилните неща. Свикнал си да си хвърляш боклука на улицата. Ами направи го де, ама може и да те тресне ток от чипа. Поне 70 волта. После пак хвърляй. Често пресичаш на червено на светофара - чипът ще закове краката ти на тротоара. Какво не ви харесва?

Ако всички сме чипирани, ние ще сме нещо като ходещи компютри. А това си има много предимства. Досега винаги забравяхме годишнината от сватбата, но вече не. Алармата в мозъка ни ще е навита и като наближи тази дата, чипът сам ще ни отведе до магазина за козметика.

Никога повече няма да закъсняваме за работа. Ако сме чипирани и алармата звънне, ние ще станем, ще си измием зъбите, ще се облечем и ще се приготвим за работа, без дори да се събуждаме много-много. Ако и сега го правите това – честито! Вие сте от първите чипирани, просто не са ви казали. То и няма нужда да знаете де…

Ако и преди сте ползвали продукти на Бил Гейтс, значи знаете, че те са безотказни. Направо може да им поверите живота си. Представете си, чипирани сте и решавате да скочите с парашут. Скачате, но парашутът не се отваря. За късмет – точно тогава зависвате!

Когато сме чипирани, въобще няма да имаме нужда от сън. Натискаш синьото копче зад ухото и се рестартираш. Ако искаш да скъсаш с досадната ти приятелка – натискаш рязко копчето „delete“ между очите ѝ, и тя те забравя на момента, заедно с таблицата за умножение.

Ако сте от тези, които вярват, че коронавирусът е пуснат, за да може Бил Гейтс да ни чипира с ваксината, много моля да отидете до ръба на плоската Земя и да се метнете оттам. Не се притеснявайте! Долу ви чака лекар-хомеопат, който ще ви окаже първа помощ като ви даде настойка от дроб от марсиански щъргол.

Значи, не знам възрастните как точно ще ни чипират, но децата ще бъдат чипирани още във влака за Норвегия. И понеже чипът регулира не само поведението ни, но и телесната ни температура, затова не се налага да ги обличате топло.

Мен ме притеснява само едно нещо – как ще реагира чипът на алкохол? Защото ако се повреди от домашната ракия на вуйчо ми, ще трябва пак да ме чипират, а вторият път е платено. Знаете, българинът най-мрази да плаща за нещо, което си мисли, че му се полага безплатно.

Чипирането ще реши всичките ни проблеми. Сега, като сме нормални хора, нас ни дразнят всякакви човешки глупости. Ако сме чипирани, дано да ни чипират, ние ще се превърнем в безчувствени роботи, които не се впечатляват от нищо.

- Шкафче пълно с евро – „Голяма работа!“

- Хелп Карма – „Ами да правят каквото си искат пък!“

- Пеевски окупира целия бизнес – „Дреме ми…“

- Доган раздава порциите – „Е добре де, какво толкова сега…“

- Няма да има нова конституция? – „Ми супер!“

- Избори? – „Е за какво са ни?“

- Майките от „системата ни убива“ – „Айде стига с тия кресливи жени!“

- Ларгото е счупено! – „Ми то така си беше…“

- Мръсен е въздухът – „Ти да видиш в кренвиршите какво слагат…“

 

Автор: Калинка Тодорова, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...