Пред депутатите малолетни кубинки ще ръсят листа от рози

7462
Пред депутатите малолетни кубинки ще ръсят листа от рози
Снимка: Pixabay

След ваканцията депутатите ще заседават в нова пленарна зала в бившия Партиен дом. Нашите народни представители заслужават най-доброто, затова за работното им място не сме пестили пари. За новата им зала сме дали около 26 милиона от нашите левчета. Ние обичаме нашите депутати и не можем да ги оставим да работят в мрачна и тъмна среда – ето защо сте им платили за стъклен покрив – да не им се изморяват очичките.

Най-посещаваното и важно място за нашите депутати – лавката – също ще бъде много модерна, специално за тях. Всяка сутрин те ще пият кафето си, като го разбъркват със златна лъжичка. Само депутатите от АТАКА ще си го разбъркват със златния си пръст.

Приказка за един цар и неговите дворци

Имало едно време един беден цар. Той бил много беден, но искал да си има дворци и гори. Веднъж отишъл при един зъл магьосник и го попит...

Менюто на народните избраници е съобразено с важната работа, която самоотвержено вършат за народа си, тоест за нас. В менюто ще има любимото им кюфте, но вече то ще бъде от черен хайвер, варени яйца на Фаберже, сандвичи с езици от чучулиги и "долче вита баница". Клечките за зъби са от махагон.

В тоалетната на депутатите кранчето за топлата вода е инкрустирано с рубин, а студената вода – със сапфир. Народните представители имат писоари и тоалетни чинии от нефрит, а тоалетната хартия е с камъни Сваровски.

Не сме пропуснали и депутатските столове. Те ще са тапицирани с кожа от бяла мечка албинос, а когато се уморят – малки мармоти ще им масажират гъзенцата им.

Докато депутатът пристъпва по пътеката, за да стигне до трибуната за изказване, 14-годишни кубински момичета ще ръсят листенца от рози и орхидеи.

"Разследване" в България

Часове след катастрофата край Своге компетентни органи водят разпит, за да установят причините. На разпит са привикани всички участници...

Всичко това е направено за нашите народни представители с много любов и… пари. А ако продължават така, депутатите ще получат още един скъп подарък от народа си. За тях са приготвени красиви, сиви, гранитни павета, по 1 лев всяко.

Автор: Калинка Тодорова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...