10 нови шоу програми, които да ни обогатят още повече

4683
10 нови шоу програми, които да ни обогатят още повече
Снимка: Христо Комарницки

Истинският Златен век на българската култура и просвещение е сега. Черноризец Храбър би подвил опашка, ако имаше как да види с какво обогатява сивото си вещество нашенецът днес. Цар Симеон Велики би се записал на курс за личностно усъвършенстване с надежда за по-пълноценен професионален живот. А ние нехаем за пиршеството на духа, с което ни заливат малките екрани и още по-малките такива, дето са ни в джоба.

Но нима капките, черешките, ергените и кошмарите нямат нужда от допълнение? Разбира се, че прогресът е непрекъснато великолепие и ние само може да мечтаем да допринесем към него. Ето какви още реалити тиктоци може да потекат по невронните мрежи на природонаселението:

***

Още: Все пак тя се върти: 10 не!отложни ротации

1. Кошмари в скута. Един неприятен и всемогъщ експерт по геополитика, конституционализъм, правосъдие, милосърдие, евроатлантически ценности и добротворчество ще изпълнява желанията на хора, които му сядат в скута и пият мазно турско кафе. Малко след изпълнението на желанията им обаче ще идва уловката - какво ще поиска той от тях?

2. Гаражът. Като ергенът, само че собственичка на имот с гаражно място в София ще си търси мъж и ще го избира по това каква кола кара, за да я приеме в гаража си. Кандидатите ще возят имотната дама до Витоша на излет, до Кауфланд за покупки и до майкини в Провадия, за да спечелят сърцето ѝ с добра возия.

3. Магнитът. Реалити, в което членовете и членките на един харем се опитват да преодолеят различията и омразата помежду си, за да не активират голям електромагнит. Уловката е, че имат нашийници от метал и ако магнитът се разочарова и се включи, ще им хвръкнат главите.

4. Пенсионери по неволя. Длъжници на НАП са задължени да участват в това реалити, в което ще се проследи животът им, когато единственият месечен доход е минимална пенсия и тя не стига дори за едно кръгче с майбаха. При всяко харчене на неотчетен лев участникът влиза в затвора.

Още: Пътя на Корпуленцията срещу Пътя на Копринката

5. Като две черешки в кухнята на волята, brother. Сборен формат от любимите шоута на народа, събиращ участниците в кабаретна вечеря в къща на остров, който става все по-малък заради изкуствено повишено ниво на водата. Битката е за ресурсите на острова и се осъществява чрез надпяване, приготвяне на плейтнати ястия и гласуване чрез SMS-и от зрителите.

6. Топло, студено. Предаване, в което българи търсят наново любовта към Русия и ако не я открият, им спират газта и отоплението.

7. Насън да те побутна. Викторинно шоу, в което участниците спят и биват събуждани, за да отговарят на въпроси от материала, учен в училище. Често учителите казваха, че нещо е толкова важно да се знае, че насън да ни побутнели, трябва да го знаем. Добрутро, колко е корен квадратен от 1521?

8. Зърнари и апаши. Групи хора влизат по домовете на случайни граждани, за да вземат пари. Гражданите трябва да познаят дали това са били крадци или зърнопроизводители, търсещи полагащата им се помощ. Ако познаят, получават парите си обратно или ваучер за хляб.

Още: Зърнар кара Ферари, вещае глад в Апокалипсиса на Йоан Богослов

9. Футбол на жалки вратички. Реално няма да има никакъв футбол, а различни кръгове, наречени “отбори” като например Джуджетата и Нотариусите ще бележат голове, използвайки вратички в закони и процедури, както и вътрешни хора в различните институции, така че да нагодят резултата в своя полза.

10. Пее в ски. Шоу, в което намазват на състезателите ските и ги засилват надолу. Те трябва да пеят хитове и да трогнат публиката, преди да се размажат.

 

Автор: Самуил Петканов, Прас Прес

Още: Последни изобретения от доживотната ни съдба!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...