НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

10113
НАСА разбулва мистерията на жълтите павета
Снимка: Getty Images

Учени от НАСА, заедно с техни колеги от големия адронен колайдер в ЦЕРН пристигнаха в България, за да се опитат да разкрият мистерията на жълтите павета – как са били наредени без дупки и без да се разместват. Мистерията тормози учените от векове насам и се сочи като виновник за глобалното затопляне, COVID кризата и закриването на „Златния Орфей“.

След направените проучвания е установено, че в триъгълника на властта, където са монтирани жълтите павета, потъват повече милиони, отколкото в бермудския триъгълник. Констатиран е следният феномен – за разлика от бермудския триъгълник, където безследно изчезват самолети, кораби и яхти, потъването на пари в триъгълника на властта е последвано от появата на автомобили, самолети и яхти, че дори и на цели къщи, понякога чак в Барселона, макар и само за определени хора. Загадката намира частично обяснение с друга разбулена от учените мистерия – тази за Йети, което се представя за депутат и не живее в Хималаите, а в сградата на Народното събрание и билдинга на ДПС.

След дълги проучвания, учените са стигнали до извода, че паветата са редени по мистична схема, известна само на хан Аспарух и приближените му боили, която след покръстването е била загубена завинаги. От там тръгва традицията да се губят важни инфраструктурни документи, по която традиция е загубена и Пътната карта на „Балкански поток“.

Още: Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Тази версия се потвърждава от открити съвсем наскоро документи в библиотеките на Ватикана и „Газпром“, в които пише, че когато хан Кубрат е събрал синовете си, е използвал жълти павета, а не наръч стрели или пръчки, както грешно се твърди в легендата. По тази причина жълтите павета са наредени не къде да е, а пред Народното събрание, на което грее лозунгът „Съединението прави силата“.

Още баба Ванга предрича проблема, като казва, че „Жълто паве ке преобърне големата каруца“, с което иска да предупреди, че един ден, докато пресича площада, Бойко Борисов ще се спъне в стърчащо жълто паве, ще падне и ще си разбие носа, вследствие на което ще изпусне дузпа за „Бистришките тигри“ и те ще загубят финала в шампионската лига.

Надежда все пак има!

Наскоро от БАН съобщиха, че са изобретили паве, съвсем същото като тези пред Народното събрание и дори са го докарали на цвят.

Още: Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

След като научиха за това епохално откритие, от „Гугъл“ обявиха, че закриват фирмата и спешно се местят в София за трупане на опит, а Зукърбърг толкова се разстрои, че фейсбук се срина и още не е възстановен.

Кристофър Нолън също прие тежко новината. Режисьорът на „Опенхаймер“ седна да реве, защо си е губил времето с толкова маловажна история като атомната бомба и спешно долетя в България, да заснеме биографична лента за учения изобретил жълтото паве. За съжаление начинанието се провали, след като на летище София багажът на англичанина бе загубен, а парите предвидени за бюджет на филма се наложи Нолан да даде на таксиметровия шофьор, който го закара от летището до хотела.

Не е ясно и какво се случи в крайна сметка с учените на НАСА и ЦЕРН, които не са виждани вече от няколко месеца. Твърди се, че за последно са забелязани на маса в заведение в Студентски град да щракат с пръсти и да хвърлят гюбеци, докато припяват на кючека „Паве влача, диря няма, хей!“

 

Още: Един конгрес, много кандидати, хиляди квестори

Автор: Панчо Христов, Прас Прес

Навални и затворниците на съвестта

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

10 сглобки, които заслужаваме

Пуделът на Мата Хари

Сладко е да си европлювалник, когато ЕС ти плаща сметката

Предлагаме експеримент

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

10 сглобки, които заслужаваме
10 сглобки, които заслужаваме

Изборите чукат по джама на нацията като демон, който ни пречи да спинкаме спокойно. Какво утро ни очаква? Ще изгрее ли повече слънце за нас или сме...