Името на Камелия Нейкова замесено в сигнал за побой, който Русенската прокуратура не бърза да разплита

310245

Името на говорителя на ЦИК Камелия Нейкова беше намесено в случай на жалба за побой, подадена до Русенската районна прокуратура.

Преди десетина дни Actualno.com ви разказа за жалба до Русенската районна прокуратура, свързана със сигнал за насилие. Потърпевшият Божидар Христов казва, че е бил нападнат в заведение в Русе на 25 януари тази година от известен в MMA средите треньор на борци за свободни боеве на име Валентин Симеонов-Ларсона. Христов твърди, че е бил подсечен с крак и ударен с юмрук в главата от Ларсона. Потърпевшият се е оплакал в прокуратурата, но никой от свидетелите в дискотеката, където се е случило всичко, не потвърждава версията на Христов.

Русенец се оплаква от бездействие на прокуратурата след побой

Има ли случай на покриване на сигнал в Русенската районна прокуратура? Този въпрос става доста основателен след получен на електронната...

Според Божидар Христов причината за нападението е негов познат на име Павел Стоянов, който раздава парични заеми. Човекът явно ми се сърди, защото го запознах с клиент, който не му връща заем. Никога не съм се месил в техните взаимоотношения и уговорки, казва Христов в преписката до прокуратурата.

В клипа, който е сложен под този абзац, г-н Христов уточнява, че Павел Стоянов е брат на Камелия Нейкова – един от говорителите на ЦИК. Освен това Христов казва, че бившият съпруг на г-жа Нейкова – Недко Нейков, работи в системата на МВР. Самият Божидар Христов изрично потвърждава, че няма как да каже дали роднинските връзки на Павел Стоянов с толкова високопоставени хора оказват влияние на работата на прокуратурата.

Actualno.com потърси за коментар по случая и г-жа Нейкова. Тя заяви, че има брат на име Павел Стоянов и че е омъжена за Недко Нейков, но никога не се е развеждала. За пръв път чувам за тази история, шокирана съм, шега ли си правите? Няма как да коментирам нещо, за което нямам отговор, звучи ми като филм, съжалявам че така звуча. Не е истина, това е някаква жълта история, никога не съм се развеждала, съпругът ми е жив и здрав. Как ще е вярно, че брат ми се занимава с лихварство, все едно ми говорите за други хора, добави тя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Русе