X
 
 

В 22 училища в Русенска област се извършват ремонти

2990 0
photo of В 22 училища в Русенска област се извършват ремонти
Снимка: ПГИУ "Елиас Канети"-Русе
Професионалната гимназия по икономика и управление „Елиас Канети“ ще остане затворена през новата учебна година, заради модернизация и обновяване на сградата, но учениците ще учат в друга сграда. Това съобщи началникът на Регионалното управление на образованието Росица Георгиева.

Припомняме, че по същия път през учебната 2018/2019 година премина и емблематичната Мъжка гимназия в Русе (сега СУ „Христо Ботев“), но през учебната 2019/2020 година ще отвори врати обновена.

Семейна стая за недоносени деца е новата придобивка в УМБАЛ „Канев“ в Русе

С помощта на фондация „Нашите недоносени деца“ днес бе открита шестата по ред в България семейна стая в отделението по неон...

Плановият ремонт е част от проект на МОН за обновяването на 17 учебни сгради в страната, финансиран по ОП „Региони в растеж“ и трябва да приключи на 1 септември 2020 година. По същия проект се ремонтират и още две училища в града - професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев“ и професионалната гимназия по механотехника „Юрий Гагарин“. Сградите там са достатъчно големи и няма да се налага местене.

22 са училищата в областта, в които се извършват ремонти, които трябва да приключат до началото на учебната 2019/2020 година.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Това е ден, в който ще може да постигнете чудеса. Трябва само да сте напълно праволинейни и да не се отклонявате със странични дейности от...