Повече от 15 музиканти изпълняват музиката към „Мистерията Еньовден“

67993
Повече от 15 музиканти изпълняват музиката към „Мистерията Еньовден“

През 2014 година големият спектакъл на Нешка Робева – „Мистерията Еньовден“ ще бъде показан през април месец на 8, 9 и 10 в зала 1 на Националния дворец на културата.

Първата новост, на която залага известната треньорка е присъствието на бенд. Повече от 15 музиканти ще изпълнят музиката към спектакъла на живо, което се превръща в истинско предизвикателство за всички участници в представлението. Имената на изпълнителите част от бенда ще бъдат обявени съвсем скоро.

Робева представя "Мистерията Еньовден" 3 поредни дни през април

След като беше представен премиерно в най-голямата зала в България "Арена Армеец", новият спектакъл на Нешка Робева "Мистерията Еньовде...

Големият бенд ще се включи към изпълненията на Деси Добрева, Валерия Момчилова – Мона, Звездомир Керемидчиев – Звезди, рап формация „Хората от гетото“ и специалното живо изпълнение на кавал, представено от Костадин Генчев.

„Всичко ще бъде различно от първото ни показване на спектакъла на сцена. Амбицията ми е да го направим още по-зрелищно, по-силно и по-вълнуващо, когато го покажем през април в зала 1 на НДК“, споделя Нешка Робева.

„Мистерията Еньовден“ разказва легендата за един от най-мистичните български празници. Разкрива красивата история за любовта, сблъсъка между доброто и злото, старото и новото. Образите на самодивите и змейовете се докосват, потопени в тайнството на огромната сияйна луна. „Мистерията Еньовден“ е приказка за красотата на народните традиции и вярвания, каквито са били в древното минало, каквито са съхранени до днес и каквито ще бъдат утре. Спектакълът е завет и за младото поколение.

Вълшебството на „Мистерията Еньовден“ показват трупата на NeshkaАrt, най-добрите ни състезатели по акробатика, художествена и спортна гимнастика, танцьорът Метин Енимехмедов и момчетата от брейк денс формация „X-ENERGY CREW“. Глас и участник в спектакъла е големият български актьор – Васил Михайлов.

Три биса на "Мистерията Еньовден"

Новият мега спектакъл "Мистерията Еньовден" на Нешка Робева вдигна на крака препълнената зала "Арена Армеец", съобщи БГНЕС. Около 12 0...

Мистерията Еньовден ще се състои в три поредни дни на 8, 9 и 10 април 2014 година в зала 1 на Националния дворец на културата. Началото на спектакъла е в 20.00 часа. Цени на билетите между 20 и 50 лева.

Билети търсете в мрежата на TicketPro и Eventim, на място в зала 1 на НДК, както и online на http://www.ticketpro.bg/jnp/home/index.html

Всичко за спектакъла „Мистерията Еньовден“ можете да следите и от официалната Facebook страница - https://www.facebook.com/MisteriataEniovden

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com