А1 вече дава до 250 000 МВ интернет на максимална скорост с планове А1 ONE Unlimited

4628
А1 вече дава до 250 000 МВ интернет на максимална скорост с планове А1 ONE Unlimited
Снимка: А1

От 19 февруари влизат в сила нови условия за тарифните планове А1 ONE Unlimited на А1, с които клиентите ще получат възможност да използват много повече мегабайти от стандартните оферти. Подписалите нов договор или преподписали при промоционалните условия за A1 One Unlimited 2XL, 3XL, 4XL или 5XL, ще получават пет пъти повече трафик на месец за целия срок на договора. Офертата е валидна от днес до края на месец март.

А1 ОNE Unlimited 2XL включва 50 000 МВ на максимална скорост месечно, срещу цена от 29,99 лв. на месец. Месечната такса за абонамент към A1 ОNE Unlimited 3XL е 34,99 лева месечно, а мегабайтите, които клиентът ще получи, са 70 000 МВ. При най-големите тарифни планове количеството МВ достига 6-цифрена стойност – 115 000 МВ в A1 ONE Unlimited 4XL и цели 250 000 МВ за A1 ОNE Unlimited 5XL.

A1 предлага NB-IoT услуга за интелигентно земеделие

  А1 разширява портфолиото си от бизнес услуги с решение в сферата на „Интернет на нещата“, което помага за повишав...

С новите промоционални оферти на А1 ONE Unlimited от телекома гарантират на своите потребители, че интернетът на максимална скорост няма да свърши в неподходящ момент. Включените национални минути за разговори също остават напълно неограничени за целия срок на договора.

Голямото количество интернет на максимална скорост далеч не изчерпва всички предимства на тарифните планове А1 ONE Unlimited на А1. С тях абонатите на телекома получават и достъп до мобилната телевизия А1 Xplore TV GO с включени над 60 канала. В допълнение, стриймингът в платформата е безплатен и не черпи от включените МВ в тарифата.

Трафикът към още една услуга на А1 също е напълно неограничен – А1 Wallet. Клиентите на А1 ONE Unlimited ще получат не само неограничени МВ, но и безплатен достъп до Premium план на A1 Wallet за първите 12 месеца от договора. За безопасното сърфиране в мрежата с толкова голямо количество МВ клиентите на А1 могат да разчитат на услугата А1 Net Protect. Тя не изисква инсталация на софтуер, идва с тримесечен безплатен период и автоматично защитава смартфона от опасно съдържание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com