Digital4 обявява годишния си календар от конференции

494
Digital4 обявява годишния си календар от конференции
Снимка: Digital4Sofia

Тази година девет от големите градове на страната ще бъдат домакини на събитията, обединени под бранда Digital4. Годишният календар на мащабната мрежа от конференции ще бъде тематично разделен на два сезона - пролетен и есенен. Пролетният сезон стартира на 13 април в гр. Русе и обхваща градовете Благоевград, Бургас, София и Варна. Есенният сезон на Digital4 ще започне с конференцията Digital4VelikoTarnovo на 7 септември, последвана от събитията във Враца, Пловдив и Стара Загора.

По традиция програмата на Digital4 представя водещи специалисти, които имат доказана експертиза в своята област. „Това носи допълнителна добавена стойност за посетителите на конференциите ни, защото няма по-ценна информация от споделения опит“, заявява Любомир Атанасов, организатор на събитията. Тази година за пръв път на сцената на Digital4 ще видим изпълнителни директори на водещи компании в различните градове-домакини, които ще разкажат за предизвикателствата, през които са преминали и историята на своя успех. „Дигитални възможности за бизнеса“ е водещата тема на локалните събития на Digital4 в градовете Русе, Благоевград, Бургас, Велико Търново и Враца.   

Digital4Sofia: Online Advertising Conference ще се проведе на 6 юни, в София Тех парк. Събитието обединява за първи път двете водещите конференции в сферата на дигиталния маркетинг през последните няколко години - Digital4Sofia, организирана от Internet Media Group и Online Advertising Conference, организирана от Netpeak Bulgaria. Програмата на конференцията ще бъде разпределена в 3 зали с различни тематики:  E-commerce, SEO&AI.

 Next Level SEO&Social Media Conference ще бъде водещата тема на Digital4Varna, която за пореден път ще събере стотици участници в морската столица. Тази година на 29 юни ще се проведе седмото издание на конференцията, която ще представи спецификите на SEO в различните сектори на бизнеса, както и актуалното в момента UGC – съдържание създадено от потребителите.

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия на България - Digital4Plovdiv, ще събере лидерите в бранша на 17 и 18 октомври за най-голямото събитие в календара, което се провежда в 3 зали на тема иновации, добри практики и бизнес matching. Конференцията се посещава от повече от 600 гости и е едно от водещите бизнес събития в страната.

Годишният календар на Digital4 завършва с конференцията в Стара Загора, където водеща е темата за eCommerce, а програмата й очертава тенденциите в сектора за предстоящата година.  Двудневното събитие ще се поведе на 15 и 16 ноември в партньорство с Община Стара Загора, както всички останали събития в календара на Digital4.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com