Достъп до истинската мрежа 5G Ultra от А1 с обновени планове

2118
Достъп до истинската мрежа 5G Ultra от А1 с обновени планове
Снимка: A1

Aко още не сте изпитали предимствата на истинското 5G изживяване, то А1 ви дава възможност да се потопите в света на 5G ULTRA още сега.

От началото на юли телекомът стартира промоционална кампания за всички потребители, подписали нов договор за мобилен план A1 Unlimited или ONE, и притежаващи 5G смартфон, с които да усетят осезаемата разлика в скоростта на сърфирането. До 31 август всеки нов абонат на телекома ще получи достъп до истинската 5G ULTRA мрежа на А1 за първите 3 месеца от съответния договор.

С новите промоционални условия от телекома условията за първите три месеца на абонаментните планове Unlimited съвпадат напълно с условията на най-високия план Unlimited Ultra. По този начин потребителите, сключили нов договор с А1 в периода от 01 юли до 31 август, получават неограничени мегабайти на максимална скорост в мрежата на 5G ULTRA за първите 3 месеца от договора.

Това, което отличава 5G ULTRA, е работата ѝ на отделни 5G честоти, използва 5G оборудване и достига до 5G скорости от над 1000 Mbps. С подходящия 5G смартфон и покритие на 5G ULTRA могат да бъдат достигнати скорости дори от порядъка на 1400 Mbps. Докато DSS решенията разчитат на споделен ресурс между 4G и 5G мрежите, 5G ULTRA ползва 5G честоти в спектъра от 3,6 GHz и 5G оборудване от европейски доставчик. Това превръща мрежата от пето поколение на А1 в единствената в страната, която може да предостави на потребителите реално 5G изживяване.

Подобряването и разширяването на покритието на мрежата на А1 продължава усилено и в следващите месеци. Според данни от компанията 50% от населението на България на открито вече има достъп до 5G ULTRA. В обхвата на мрежата към момента са включени над 75 града и курорта в страната.

Разбира се, за да се възползвате от предимствата на истинското 5G изживяване и промоционалното предложение от А1, ще е необходимо да притежавате и подходящо устройство. Потребителите, които искат да се екипират със смартфон, съвместим с петото поколение мрежи, могат да разчитат на богат избор от водещи производители на сайта на А1. 5G вече не е запазена територия на флагманите, а навлиза уверено и в средния и бюджетния клас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com