HR софтуерът и продуктивността на бизнеса

4043
HR софтуерът и продуктивността на бизнеса
Снимка: Pexels

Българският ИТ системен интегратор "Булмаг" разработи Sofis HR&PAYROLL - цялостно софтуерно решение за управление на човешките ресурси и работните заплати в бизнеса. Компанията предлага широк спектър от ИТ услуги, включително единствения гаранционен сервиз в България за корпоративни решения за съхранение на данни на Infinidat.

Оптимизиране на бизнес процесите

С развитието на бизнеса се развива и неговият подход към управлението на човешките ресурси. Важен фактор е въвеждането на нови технологии, които могат да помогнат на компаниите да привлекат, и задържат, най-добрите кадри, като същевременно подобрят своята конкурентоспособност. Софтуерът за управление на човешките ресурси е ключов инструмент в това отношение, тъй като може да помогне на предприятията да оптимизират и опростят своите ЧР процеси, да подобрят условията за служителите, да увеличат производителността, и в крайна сметка да повишат финансовия си резултат.

Сред основните предимства на софтуера за управление на човешките ресурси е неговата способност да автоматизира рутинните и уязвими на грешки ръчни процеси, като  проследяване на отпуските, обработка на възнаграждения и обезщетенията на служителите, както и генериране на разнообразни мениджмънт отчети. Като елиминират тези административни задачи, екипите по ЧР могат да отделят повече време за приоритетни проекти, като например набиране на персонал и провеждане на обучения, като в крайна сметка да подобрят работата на служителите и да насърчат по-добра фирмена култура.

Управление и съхранение на данни

Друго значително предимство на софтуера за човешки ресурси е ролята му за спазването на нормативните изисквания. Екипите по ЧР отговарят за обработката на чувствителни данни за служителите, а софтуерът предоставя на компаниите сигурна платформа за управление и съхранение на файловете на служителите. Освен това приложението може да следи за изтичането на срока на валидност на важни документи и сертификати, като така гарантира, че компаниите винаги ще са готови за одит и ще спазват законодателството.

Възнагражденията са друга ключова функция. Комбинирането на управлението на човешките ресурси и на възнаграждения в една платформа може да спести на компаниите много време и да намали грешките. Чрез интегрирането на тези две функции данните за служителите са уеднаквени, което повишава точността и ефективността. Не на последно място, добрите софтуерни решения предлагат достъпни цени и лесни за използване онлайн инструменти.

Удобна работа и лесна поддръжка

Всичко казано дотук важи за продукта Sofis HR&PAYROLL, създаден от българския ИТ системен интегратор "Булмаг" ЕАД. Sofis е цялостно софтуерно решение за управление на човешките ресурси и работните заплати, което предлага гъвкавост, за да посрещне уникалните нужди на всеки клиент. Системата предлага лесен за използване уеб интерфейс на български и английски език и не изисква инсталация. Нейната уеб-базирана функционалност осигурява независимост от операционната система и дава възможност за директен достъп до приложението през интернет. Модулният принцип, залегнал в основата на нейния дизайн, позволява лесна поддръжка и актуализация, което позволява плавен преход в отговор на променящите се бизнес правила или разпоредби. Освен това Sofis се интегрира безпроблемно с популярни приложения като Word, Excel, Visio и Acrobat Reader, като по този начин се осигурява гъвкаво потребителско изживяване.

Автоматизация и защита на данните

Едно от основните предимства на продукта е способността му ефективно да автоматизира операциите по управление на човешките ресурси и заплатите както за малки компании, така и за големи бизнеси със сложни структури и разнообразни дейности. Системата включва разнообразни функционалности, които обхващат различни аспекти на управлението на човешките ресурси и възнагражденията, като "Организационна структура", "Персонал", "Отпуски", "Командировки", "Обучение", "Възнаграждения", "Плащания", "Графици и смени", "Хонорари" и "Годишни бонуси". SofisHR разполага и с вградени аналитични и отчетни доклади за вземане на решения, които обслужват всички нива на управление. Освен това софтуерът може да автоматизира специфични за компанията процеси и процедури, което помага за оптимизиране на дейностите и намаляване на разходите.

SofisHR е създадена с високо ниво на сигурност и включва прецизно определяне на правата за достъп на всеки потребител. С многобройните вградени процедури за самообслужване на мениджъри и служители системата позволява модерно управление на персонала, без разпечатване на хартиени документи. Това също води до намаляване на разходите, ускоряване на процесите и оптимизиране на дейностите. В обобщение, SofisHR е отлично цялостно софтуерно решение за ефективно управление на човешките ресурси и заплатите.

Системна интеграция и ИТ услуги

Освен своето HR&PAYROLL решение "Булмаг" ЕАД предлага широк спектър от ИТ услуги на своите клиенти, включително доставка на хардуер и софтуер, консултации, обучение, както и разработване, проектиране и внедряване на специализирани решения. Компанията е оторизиран дилър на продукти на Lenovo и Dell, включително компютри, лаптопи, монитори, сървъри и дискови системи. Освен това е един от трите официални доставчици на гаранционно обслужване на Lenovo за сървърно оборудване в България, като гарантира качествени ремонтни услуги за клиентите си. В допълнение "Булмаг" предлага решения за частни облаци, както и поддръжка на извънгаранционно сървърно оборудване. Компанията е и един от оторизираните сервизни партньори на “Датекс” за обслужване на фискални принтери, като предоставя експертна техническа поддръжка за това критично бизнес оборудване.

"Булмаг" е единственият гаранционен сервиз в България за корпоративни решения за съхранение на данни на Infinidat. Системният интегратор предлага гъвкави решения за клиенти, които търсят дискови масиви с голям обем. Сред тях е високопроизводителната система за съхранение на данни Infinibox, която може да работи до 2M IOPS с NL дискове.

Като внедряват най-новите технологии, компаниите могат да си осигурят гъвкавост и рентабилност в условията на конкурентен и променящ се пазар. С своята отдаденост да предоставя висококачествени продукти и услуги "Булмаг" ЕАД е надежден партньор за бизнеси от всякакъв мащаб, в България и извън нея.

Повече информация за компанията можете да намерите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com