Huawei ви кани на „Лятно пътешествие“с АppGallery

4125
Huawei ви кани на „Лятно пътешествие“с АppGallery
Снимка: Huawei

Лятото е в разгара си и за да му се насладите напълно, Huawei стартира нова игра с награди – „Лятно пътешествие“ с AppGallery. Кампанията е активна на територията на България до 23 август 2021 година, като играта е достъпна за всички потребители на Android устройства, които имат регистриран уникален HUAWEI ID. Това включва както притежателите на Huawei смартфони и таблети, така и на други Android устройства, които са изтеглили и използват магазина за приложения на Huawei – AppGallery, и са се регистрирали с HUAWEI ID за територията на България.

Участието в играта е безплатно, а механизмът е лесен и интуитивен. Всеки участник може да открие разнообразие от различни кампании за приложения, както и актуалната „Лятно пътешествие“ през приложението AppGallery, избирайки таб „Актуални“ раздел „Кампании“ или от таб „Приложения“, докосвайки активния банер за играта. След приемане на Общите условия, всеки участник може да изтегли 3 приложения от предварително зададена селекция от такива. Всяко изтегляне му дава шанс да участва в Томболата чрез изтриване на скреч картата, зад която са скрити наградите. 3 изтеглени приложения дават на участника един шанс за участие.

Наградите са 20 броя смарт гривни HUAWEI Band 4, 400 броя HUAWEI талони, всеки на стойност 1 евро, 160 броя HUAWEI талони, всеки на стойност 3 евро, 80 броя HUAWEI талони, всеки на стойност 5 евро. Талоните могат да се използват за пазаруване в AppGallery. В условията на играта е описано подробно как се получават физическите награди и как се използват талоните. 

AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения в световен мащаб, който предоставя на потребителите все по-качествено изживяване, както на база на приложенията в нея, така и с регулярни интерактивни кампании, които радват постоянно растящият ѝ брой фенове у нас. На глобално ниво магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 530 милиона активни потребители месечно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com