LG планира телевизор, който се навива на руло

12285
LG планира телевизор, който се навива на руло

LG Electronics разработва базиран на органични светоизлъчващи диоди (OLED) гъвкав телевизор, чийто дебют се предвижда следващата година, пише Business Korea.

Очаква се устройството да бъде представено по време на Международното изложение за консуматорска електроника (ICES) в САЩ през януари следващата година. Масовото му производство обаче е въпрос на по-далечно бъдеще.

Прахосмукачката LG Hom-Bot Square е номер едно в класациите на европейски потребителски организации

LG Electronics (LG) обяви, че прахосмукачката робот с квадратна форма HOM-BOT SQUARE е поставена на първо място в месечния наръчник за ...

LG смята, че OLED е най-подходящият материал за създаване на екрани, които могат да се навиват на руло, тъй като не е необходимо осветяване от задната страна и може да се използва гъвкаво пластмасово дъно.

Говорител на компанията заявява, че все още не е взето решение какви продукти ще бъдат представени на ICES 2016, затова “е трудно да се каже твърдо, че ще представим 55-инчов навиващ се телевизор на изложението.”

Въпреки че LG не дава категоричен отговор, експерти смятат, че навиващият се телевизор най-вероятно ще дебютира следващата година. Представител на бранша посочва, че “обикновено между разработката на екран и представянето на телевизор минава една година.”

Тъй като LG вече представи навиващ се дисплей, съществува голяма вероятност компанията да покаже навиващ се телевизор на ICES, изтъква специалистът.

LG прави скок във фитнес технологиите на CES

LG Electronics (LG) представи гривната Lifeband Touch и слушалките Heart Rate - два носими продукта, маркиращи първия скок на компаният...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии