X
 
 

Магазините на А1 с променено работно време през празниците

1918 0
Магазините на А1 с променено работно време през празниците
Снимка: А1.bg
Търговските обекти на компанията ще продължат да обслужват клиенти през празниците, а кол центърът ще работи и на Коледа и Нова година

Магазините на А1, които се намират в помещения на хипермаркети Kaufland и в търговските центрове в страната ще работят до 17:00 часа на 24 декември или ще затворят с края на работното време на обекта, в който се намират, ако той затваря в по-ранен час. На 31 декември всички магазини ще имат същото работно време като на търговските центрове, в които се намират.

Магазините на А1, които са извън търговски центрове и хипермаркети ще имат по-различен график. На 21, 22, 23, 27 и 30 декември те ще функционират с обичайното си работно време. На 24, 26, 28, 29 и 31 декември работното им време ще бъде от 10:00 до 17:00 часа.

Единствените два празнични дни, в които няма да можете да посетите магазин на А1, са Коледа (25 декември) и Нова година (1 януари). За улеснение на клиентите на сайта на компанията има интерактивна карта, с помощта на която могат да открият най-близките магазини в съответния град и тяхното актуално работно време.

Кол центърът на А1 ще продължи да работи без прекъсване през целия празничен период, включително на Коледа и на Нова година. Дори и да няма работещ магазин в близост, можете да се свържете със сътрудник на компанията на кратък номер *88 или 088123. Клиентите на А1 могат да управляват своите услуги и да заявяват нови и от сайта на компанията и мобилното приложение Моят А1.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Дневен хороскоп за 25 януари
Дневен хороскоп за 25 януари

Овен Тази събота е добър ден за купуване на подаръци. Всичко, което изберете ще носи радост, ще е полезно и ще служи дълго. Телец Това е ден,...

Последно в Актуално