Мисия „Баба Марта“ на Теленор събира средства в помощ на децата от „Конкордия“

4914
Мисия „Баба Марта“ на Теленор събира средства в помощ на децата от „Конкордия“
Снимка: Теленор

Дни преди 1 март Теленор България организира благотворителен базар за мартеници - Мисия „Баба Марта“.

“Вековната българска традиция – подаряването и носенето на мартеници за здраве, е още един повод Теленор и нашите служители да бъдем отново полезни за обществото и групите в нужда“, каза Вилиана Станева, Експерт Комуникации и корпоративна социална отговорност в Теленор България.

Теленор първи предлага смарт часовниците TicWatch

Теленор е първият и единствен оператор, който започва да предлага смарт часовниците TicWatch в България. От днес, 19 февруари, в магаз...

Благотворителният базар е традиционна инициатива за Теленор, като тази година тя се организира в подкрепа на фондация „Конкордия“. Неправителствената организация работи с деца в риск и деца от семейства с изключително ограничени финансови възможности.

Специално за благотворителния базар в Теленор екипът и децата от фондацията лично изработиха мартеници, влагайки много любов и завидна креативност.

"Баба Марта винаги извиква най-широки усмивки по всички детски лица. Децата в „Конкордия“ имат арт-ателие, в което всяка година правят мартенички. Освен че това за тях е забавна дейност,  тя им помага да се научават да правят редица полезни неща. Радваме се, че тази година имаме възможност да направим мартенички за екипа на Теленор“, коментира Юлия Йорданова, Мениджър фондонабиране и комуникации във фондация „Конкордия“.

Над 120 мениджъри на Теленор България преминаха обучение за дистанционно управление на екипи

Повече от 120 мениджъри на Теленор преминаха онлайн обучение за дистанционно управление на екипи. Участниците бяха от различни бизнес н...

Събраните от продажбата на мартеници средства ще бъдат използвани от „Конкордия“ за организирането на арт работилници за децата.  Планирани са 10 такива, насочени към подпомагане изграждането на фината им моторика.

„Да бъдем социално-отговорни и да реализираме инициативи с обществена значимост е част от философията на компанията и убеденост на екипа на Теленор.  За нас е изключително важно, че чрез доброволчество и личен пример можем да бъдем полезни и да допринесем за нещо толкова важно и стойностно, каквото е развитието на децата от фондация „Конкордия“. Усещането да си полезен е мотивация и за следващи подобни инициативи“, коментира Вилиана Станева.

Благотворителният базар на мартеници е една от множеството устойчиви инициативи в подкрепа на обществото, залегнали в дългосрочната стратегия за корпоративна социална отговорност на Теленор. Телекомът реализира различни проекти с обществена значимост, насочени към подпомагане на хора в нужда, ограмотяване на деца и родители за рисковете в интернет, осигуряване на техника за различни публични институции и много други.

 

Безопасният интернет означава сигурност, защита и спокойствие, показва кампания на Теленор в Instagram

„Сигурност“ е думата, с която младежите най-често описват безопасната среда в интернет. Това показва кампанията на Теленор ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com