Телевизорът, от който се нуждае всеки модерен дом

4168
Телевизорът, от който се нуждае всеки модерен дом
Снимка: LG

При подредбата на интериора у дома все повече и повече търсим изчистени и усъвършенствани уреди, които да влязат в хармония с мебелите, атмосферата, която целим да постигнем и усещането за съвременен, модерен дом. Несъмнено телевизорът е един от тези уреди, които заемат централно място у дома – те са първото нещо, което забелязваме, поради картината, звука и големината. Той е и уредът, който ни събира с приятелите и семейството, за да прекараме приятно времето си заедно.

Един от най-подходящите модели за всяко модерно домакинство е и телевизорът LG 77" (196 cm) 4K HDR Smart SIGNATURE OLED TV с впечатляващият си изчистен дизайн, който е проектиран да се слее със стената, внасяйки хипнотизиращо изживяване и естетика във всяко пространство.

Определено една от най-любимите ни функции на този модел е режим „Галерия“, който преобразява всекидневната с всяка ротация на редица красиви гледки, препоръчвани от TripAdvisor. С този режим на LG можете лесно да получите достъп до колекции от зашеметяващо красиви изгледи, изобразени под акомпанимента на въодушевяваща музика. С една обикновена гласова команда, например, „Покажи ми бреговете на Санторини“ можете да се пренесете на Гръцкото крайбрежие за секунди.

Деца с въображение и телевизори с мощно изображение

Коя е най-ценната възраст? Онази, в която според всички големи учени са ни присъщи двете най-важни качества - любопитство и въображение...

Огромно впечатление ни прави и контраста на черните цветове, които вдъхват живот на всеки кадър, а усещането при такава гледка е несравнимо. LG OLED TV осигурява перфектно черно посредством повече от 8 милиона самоосветяващи пиксели, които могат да управляват самостоятелно собствената си яркост. Това допринася за цялостната атмосфера във всекидневната ни и ни позволява да преживеем всеки кадър, потапяйки се във впечатляващата картина.

Няма как да не споменем и изчистения и минималистичен дизайн на рамката, както и изключително тънкия екран, който превръща телевизора в истинско творение на изкуството. С изтънчения си вид, този модел OLED телевизор на LG напълно се вписва в модерното домакинство, а това, което ни остава само е да се насладим на хубав филм с чаша чай, потапяйки се в невероятните цветове.

https://www.lg.com/bg/televizori/lg-OLED77W9PLA

https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2019/11/28/0473763001574938542_big.jpg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com