Актьорът Бил Козби с ново обвинение в изнасилване, случило се през 1969 г.

2354
Актьорът Бил Козби с ново обвинение в изнасилване, случило се през 1969 г.
Снимка: Getty Images

Актьорът Бил Козби получи ново обвинение в изнасилване. Това се случва близо шест месеца след последната жалба, отправена към Козби, в която пет жени написаха своите оплаквания в 34 страници. Сега бившата плеймейтка Виктория Валентино подава нов сигнал в съда в Лос Анджелис.

Според 80-годишната Валентино, тя е била дрогирана, а след това е била изнасилена от 85-годишния Бил Козби, след като двамата случайно се срещнали в ресторант в Лос Анджелис през 1969 г. Всъщност, още през 2014 г. Валентино се включи в колективен иск срещу Козби, но сега за първи път подава жалба самостоятелно.

Съдът: Бил Козби е изнасилил тийнейджърка преди 50 години

Бил Козби е извършил сексуално посегателство над тийнейджърка в имението на "Плейбой" преди почти 50 години, установи съдебно жури в Ка...

Валентино твърди, че водещият на The Cosby Show се приближил до нея в ресторанта, тъй като тя плачела след загубата на 6-годишния си син. За да я успокои, Козби ѝ дал някакво хапче и ѝ казал: "Ето. Вземи това. Ще те накара да се чувстваш по-добре. И двамата ще се чувстваме по-добре." След като плеймейтката изпила хапчето, водещият се възползвал от нея и я изнасилил, а тя не можела да се съпротивлява, заради въздействието на опиата.

В жалбата се казва, че Козби се е възползвал от жалбоподателката, когато тя е била в най-тежкия период от живота си заради смъртта на сина ѝ. "Травмата, която ми причини, афектира не само мен, но моите деца и внуци. Чрез нарушаването на моето мълчание и казването на истината се надявам да изкупя вината си пред семейството си и да покажа на всички други жертви, които още не смеят да говорят, че надеждата и изцелението са възможни.", се казва в изявление на Виктория Валентино, цитирано от People.

В официално съобщение от говорителя на Козби - Андрю Уайът, се казва, че жалбата на Валентино е атака срещу тъмнокожите мъже. "Виктория Валентино ходи от град на град, за да рекламира т. нар. обвинения срещу г-н Козби пред всеки, който ѝ даде трибуна, но няма никакви факти или доказателства. Тъжно е, че медиите не отбелязват несъответствията в множеството ѝ изказвания. Чий гроб трябва да посети г-н Козби, за да изрови потенциални свидетели, които да говорят в негова полза? В Америка продължава да се използва схемата, чрез която нито един чернокож в страната да не може да постигне Американската мечта."

ОЩЕ: Бил Козби е дал милиони на предполагаема своя жертва

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Холивуд ужасен след отмяна на присъдата на Уайнстийн

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com