Ален Делон: Животът за мен свърши. Искам да умра

8553
Ален Делон: Животът за мен свърши. Искам да умра
Снимка: Getty Images

Докато децата му водят война от няколко седмици насам, здравословното състояние на Ален Делон продължава да дава поводи за безпокойство. Когато през юли миналата година жандармеристите от Секцията за изследвания го посетиха в дома му в Души, те намериха актьора много слаб и неспособен да формира последователни изречения, разкри "Le Parisien".

Пред общопрактикуващия лекар, дошъл да прегледа звездата, чието здравословно състояние се влошаваше след инсулта през 2019 г., той заявил: "Искам да умра, животът свърши". Същия ден следователите и медицинският специалист го посетили, за да установят дали актьорът е станал жертва на насилие срещу болен човек, тъй като трите деца на Делон са подали жалба срещу Хироми Ролин, която тогава е била известна като компаньонка. По това време лекарят съобщи за "състояние на физическо и психическо изтощение".

Според професионалните оценки здравословното състояние на Ален Делон "се развива в четири фази с все по-влошаваща се яснота". В периода между септември 2021 г. и юни 2023 г. те отбелязват "значителна промяна в разсъдъка, свързана със забавяне на мисълта и трудности при решаването на семейните му проблеми, и накрая - пълно премахване на разсъдъка", по време на прегледа през юли. В доклада си лекарят подчерта "слабия" морал.

Още: Ален Делон тайно е преминал медицински преглед. Ето какво е казал лекарят

Виновна ли е Хироми Ролин за лошото състояние на Ален Делон?

Снимка: Getty Images

Запитан за съдебното производство срещу Хироми Ролин, Ален Делон е отговорил в присъствието на дъщеря си Анушка: "Запознахме се преди тридесет години, с възходи и падения. В началото тя беше мой помощник-режисьор, после връзката ни стана по-интимна". Впоследствие жалбата е оттеглена, както и тази, подадена от Хироми Ролин срещу децата на Делон за насилие по време на изселването ѝ от имението Души в началото на юли.

Още: Любимата на Делон: Децата му искат да го убият

Според заключенията на прокуратурата в Монтаржи разследването не е разкрило никакви актове на насилие от страна на Хироми Ролин срещу Ален Делон. "Свидетелите или здравният персонал, който редовно го е посещавал, не са забелязали актове на насилие срещу Ален Делон", заключи Жан-Седрик Го, който е прокурор на Монтаржи. Въпреки че някои свидетели описват поведението на Ролин като авторитарно, не е налице причинно-следствена връзка с влошаване на здравословното състояние на Делон, което да доведе до престъпление, свързано с морален тормоз. Не изглежда да е установено и престъпление, свързано с насилие над болен човек.

"Що се отнася до събитията, за които съобщи Хироми Ролин, използването на видеозаписи позволява да се изключи извършването на положителен акт на насилие на 5 юли 2023 г. И накрая престъплението клеветнически донос не е установено, тъй като няма доказателства за недобросъвестност от страна на децата на Делон", добави Жан-Седрик Го относно втората жалба, съобщава БГНЕС.

Още: Синът на Ален Делон иска да го лекува със сокове: Адвокатът на актьора се задейства

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Камила е невинна: Истината за развода на Даяна и Чарлз

Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

Здрава Каменова с разтърсващ разказ за битката си с депресията

Катето Евро призна, че се бори с тежък порок

Теодора Духовникова разкри дали дъщерята на Румен Радев - Дарина, е талантлива актриса

Миро с огромно признание към Слави Трифонов

Наум Шопов се подлага на жесток глад, пие само вода

Познахте ли го? Това е Алек Младенов от "Ергенът" като дете (СНИМКА)

Папи Ханс избухна, развалил си отношения с Натали Трифонова заради Dancing Stars

Голям провал за полицаите в "Един за друг"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com