Обискираха дома на асистентката на Ален Делон. Ще я арестуват ли?

19768
Обискираха дома на асистентката на Ален Делон. Ще я арестуват ли?
Снимка: Getty Images

Френската полиция нахлу в дома на бившата асистентка на филмовата легенда Ален Делон, след като децата му подадоха жалби, в които я обвиняват в тормоз и заплашително поведение.

Властите нахлуха в къщата на Хироми Ролин, която е обект на две жалби, подадени от семейството, в парижкото предградие Сюрен, съобщи за АФП източник, близък до разследването, пожелал да остане анонимен. Източникът добави, че по-късно през деня тя ще бъде разпитана.

87-годишният Делон е една от най-големите френски филмови звезди. В разцвета на кариерата си бе икона на Новата вълна от 60-те години на миналия век и участва в класики като "Басейнът" и "Леопардът". След сърдечно-съдов инцидент през 2019 г. той е в отслабено състояние, което налага наемането на жена, която да му помага в дома му в региона Лоарет в Централна Франция.

Още: Ален Делон се включи в жалбата на децата си срещу жената, с която живее

Първата жалба срещу бившата му асистентка е подадена от децата на Делон - Анушка, Ален-Фабиен и Антъни. Актьорът също добавя своето име чрез писмена декларация. Антъни Делон подава и втора жалба, в която обвинява Ролин в насилие и опит да отчужди баща му. Адвокатът им обвинява Ролин в "злоупотреба с крехкостта" и системно следене на телефонните му разговори и скриване на пощата, както и в лошо отношение към едно от любимите кучета на Делон. Ролин, която беше изселена на 5 юли от имота на актьора, е изпратила писмо до прокурорите, за да оспори обвиненията срещу нея, а също така е подала и собствена жалба, пише БГНЕС.

След 90-те години Делон рядко се снима във филми, а през последните години се появява изключително рядко и в публичното пространство. Последната му голяма публична поява беше, за да получи почетна "Златна палма" на филмовия фестивал в Кан през 2019 г.

Делон обаче е видян на погребението на своя близък приятел и сътрудник - френския актьор Жан-Пол Белмондо в Париж през септември 2021 г. Той обаче не присъстваше на погребението в Париж в понеделник на Джейн Бъркин, родената във Великобритания звезда от "Басейнът" заедно с покойната Роми Шнайдер. Делон изпрати съболезнователно послание за смъртта на Бъркин, в което се казва, че тя е "заминала, за да се присъедини към своя Серж (бившия ѝ съпруг - певеца Серж Генсбур), Роми и всички останали". "Още един ангел... Благодаря ти, благодаря ти, моя Джейн!", пише актьорът в посланието.

Арт колекция на Ален Делон се продаде за над 8 милиона евро

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Камила е невинна: Истината за развода на Даяна и Чарлз

Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

Здрава Каменова с разтърсващ разказ за битката си с депресията

Катето Евро призна, че се бори с тежък порок

Теодора Духовникова разкри дали дъщерята на Румен Радев - Дарина, е талантлива актриса

Миро с огромно признание към Слави Трифонов

Наум Шопов се подлага на жесток глад, пие само вода

Познахте ли го? Това е Алек Младенов от "Ергенът" като дете (СНИМКА)

Папи Ханс избухна, развалил си отношения с Натали Трифонова заради Dancing Stars

Голям провал за полицаите в "Един за друг"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com