Антонио Бандерас се забърква в средновековното анимационно приключение

20114

Антонио Бандерас, с чийто глас на голям екран се появи Котаракът в Чизми от поредицата „Шрек“, поема ново филмово предизвикателство, този път като продуцент в анимацията "Джъстин и рицарите на честта". Актьорът, който озвучава и един от героите в продукцията, коментира: „Търсихме класическа история, която включва ценности като лоялност, чест и постоянство, в един свят, пълен с абсурдно строги забрани. В нея, разбира се, се появява и един романтичен и смел герой“.

На пръв поглед плах и нескопосан, главният герой в анимацията – Джъстин – още веднъж доказва, че смелостта не се крие в доспехите, а в сърцето. Заедно с красивата Талия той поема по пътя на отдавна забравените средновековни рицарски традиции. Двамата ще се изправят срещу сър Хераклио и неговия довереник Сота, за да направят на пух и прах нелепите забрани в кралството и ще докажат, че силата на мечтите може да победи дори най-многобройната армия.

Русия цензурира и американски анимации

Нов руски закон, който ще влезе в сила в събота, ще задължи ръководството на руската телевизия 2x2 да цензурира американски анимацион...

След вдъхновяващо посещение при любимата си баба и сбогуване с предполагаемата си възлюбена Лара, Джъстин напуска дома си и решава да стане истински рицар. По пътя среща красивата и енергична Талия, чудат вълшебник на име Мелкиадес и красавеца сър Клорекс. На негова страна са и тримата монаси Блюхер, Легантир и Браулио. Със своите наставления и уроци, те го обучават и подлагат на изпитания, част от древна програма на Рицарите на честта.

Макар че е неочакван кандидат за рицарско звание, Джъстин ще трябва бързо да се научи да бъде герой. Когато прокуденият бивш рицар сър Хераклио и армията му се завръщат и заплашват да унищожат кралството, негова е задачата да се справи с неочакваната заплаха.

Първата анимационна кино премиера в България за 2014 година ще звучи с познати гласове. Чаровният смелчага Джъстин и красавицата Талиа идват на голям екран у нас с гласовете на Део и Маги Джанаварова. Българските звезди дублират симпатичните рисувани персонажи, поели по пътя на средновековните рицарски традиции. Двамата ще се изправят срещу сър Хераклио и неговия довереник Сота, озвучаван от Мариан Бачев.


В Русия забраниха на децата да гледат „Ну, погоди”

Мултипликационният филм „Ну, погоди" от 1 септември ще се върти по телевизията само през нощта, тъй като според новия закон за з...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com