Джей Зи с най-много номинации на наградите "Грами"

18981
Джей Зи с най-много номинации на наградите "Грами"
Снимка: Getty

Най-много номинации на музикалните награди "Грами" събра рапърът Джей Зи, съобщава БТА, цитирайки Ройтерс.

Той е номиниран в девет поп и рап категории, включително за най-добър поп дует с Джъстин Тимбърлейк за парчето "Suit&Tie" и за най-добър рап албум за издадения през юли "Magna Carta...Holy Grail".

Бионсе и Джей Зи стават вегани

Бионсе и Джей Зи ще се подложат на стриктна веган диета в продължение на целия декември. Двойката ще опита да яде здравословно в после...

Нюйоркският рапър обаче не успя да се включи в надпреварата за трите най-важни соло категории - запис, песен и албум на годината.

Тимбърлейк, който тази година се завърна в светлината на прожекторите след петгодишна пауза, получи седем номинации в поп, ар енд би и рап категориите, но също остана извън борбата за трите челни категории.

Рапърът Кендрик Ламар също е със седем номинации, включително за най-добър албум и за най-добър нов изпълнител на годината.

За албум на годината ще борят "Good Kid, M.A.A.D City" на Кендрик Ламар,"The Blessed Unrest" на Сара Барелис, "Random Access Memories" на Дафт Пънк, "Red" на Тейлър Суифт и "The Heist" на рап-дуета Макълмор и Райън Луис.

Джей Зи: Най-големият ми фен е дъщеря ми

Рапърът Джей Зи е категоричен, че 18-месечната му дъщеря се радва да слуша музиката на майка си Бионсе, но предпочита песните от послед...

В категорията запис на годината ще се състезават пет песни: "Get Lucky" на Дафт Пънк, "Radioactive" на Имеджин Дрегънс, "Royals" на новозенландката Лорд, "Locked Out of Heaven" на Бруно Марс и "Blurred Lines" на Робин Тик.

За песен на годината ще се борят "Royals" на Лорд, "Just Give Me a Reason" на Пинк, "Locked Out of Heaven" на Бруно Марс, "Roar" на Кейти Пери и химна на гейбраковете "Same Love" на Макълмор и Райън Луис.

В надпреварата за най-добър нов изпълнител ще се състезават Ламар, Макълмор и Райън Луис, кънтри певицата Кейси Мъсгрейвс и британските изпълнители Джеймс Блейк и Ед Шийрън.

Победителите ще бъдат обявени на 26 януари на церемония в Лос Анджелис.

Джей Зи: Бионсе не е бременна

Новината за втора бременност на Бионсе зарадва света, но докато всички се чудят дали спекулациите са верни, звездната двойка побърза да...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com